search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:29
MENU CLOSE

Ανησυχία στον Άρειο Πάγο: Θετικοί στον κορωνοϊό δικαστικοί – Και η ανακρίτρια της υπόθεσης Novartis

09.02.2021 14:25
Ανησυχία στον Άρειο Πάγο: Θετικοί στον κορωνοϊό δικαστικοί - Και η ανακρίτρια της υπόθεσης Novartis - Media
 
Θετική στον κορωνοϊό είναι η αρεοπαγίτης ανακρίτρια στην υπόθεση Novartis στο Δικαστικό Συμβούλιο του Ειδικού Δικαστηρίου Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου η οποία είχε έλθει σε επαφή με τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου, ο οποίος ήδη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία» καθώς νόσησε από τη βρετανική μετάλλαξη του κορωνοϊού.
 
Επίσης, θετικός στην COVID-19 ανιχνεύτηκε ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωσήφ Τσαλαγανίδης, τέως προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και νυν προϊστάμενος της Εισαγγελία Εφετών Αιγαίου (Σύρος) εισαγγελέας Εφετών Παναγιώτης Πούλιος. Όπως είναι φυσικό, στον Άρειο Πάγο, τόσο από την πλευρά των δικαστών και εισαγγελέων όσο και από την πλευρά των δικαστικών υπαλλήλων, επικρατεί μεγάλη ανησυχία και αναστάτωση.
 
Ειδικότερα, το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης (3 Φεβρουαρίου 2021), είχε πάει στο γραφείο της κυρίας Αλεβιζοπούλου και κατέθεσε για την υπόθεση Novartis ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και νυν διευθυντής του γραφείου του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Καλογήρου, ο οποίος ανιχνεύτηκε στην συνέχεια θετικός σε COVID-19 και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία» από την περασμένη εβδομάδα. Όπως έχει γίνει γνωστό η πορεία της υγείας του καλή και οι γιατροί εκτιμούν ότι σύντομα θα λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο.
 

Τα συμπτώματα και η διάγνωση

Όμως, μόλις γνωστοποίησε ο ίδιος ο κ. Καλογήρου ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό τέθηκαν σε προληπτική καραντίνα τόσο η κυρία Αλεβιζοπούλου όσο και η γραμματέας που συμμετέχει στις ανακρίσεις για την φαρμακοβιομηχανία, αλλά και τα μέλη των οικογενειών τους. Χθες, η κυρία Αλεβιζοπούλου ανέβασε πυρετό και είχε δύσπνοια. Κατόπιν αυτού επισκεύθηκε το νοσοκομείο «Σισμανόγλειο» που εφημέρευε και οι γιατροί μετά από τις αναγκαίες εξετάσεις διαπίστωσαν ότι είναι θετική στον κορωνοϊό.
 
Της έδωσαν εξιτήριο και θα παραμείνει σε κατ΄ οίκον περιορισμό, τόσο η ίδια όσο ο άνδρας της και τα δύο παιδιά της. Σε περίπτωση επιδείνωσης της κατάστασης θα μεταβεί και πάλι στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, μέχρι στιγμής η γραμματέας των ανακρίσεων είναι αρνητική, μετά τα τεστ στα οποία έχει υποβληθεί, αν και εξακολουθεί να είναι σε καραντίνα η ίδια και τα μέλη της οικογένειας της.
 
Πληροφορίες: protothema.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:29