search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:02
MENU CLOSE

Γεωργούντζος μαινόμενος κατά Μουτσινά: «Είσαι τζάμπα μάγκας ρε» (Video)

09.02.2021 15:14
Γεωργούντζος μαινόμενος κατά Μουτσινά: «Είσαι τζάμπα μάγκας ρε» (Video) - Media

 

Σε έξαλλη κατάσταση με τον Γιώργο Μουτσινά εμφανίσθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Σωτήρης Γεωργούντζος εξαιτίας των ειρωνικών σχολίων που έκανε ο παρουσιαστής του Σκάι για μια συνάδλεφο του Γεωργούντζου τη δημοσιογράφο Σίσσυ Τριάντου.

«Αν είσαι μάγκας, χώστα στην Κοσιώνη, στην Γιάννα Αγγελοπούλου, στον Χατζηνικολάου» είπε ο Γεωργούντζος με αφορμή τα ειρωνικά σχόλια του παρουσιαστή σε παρουσιάστριες μικρών επαρχιακών τηλεοπτικών σταθμών της χώρας. 

Ο Γεωργούντζος καλεσμένος στην εκπομπή της Τριάντου είπε χαρακτηριστικά: «Μουστινά, Βουτσινά πως στην ευχή σε λένε, είσαι τσάμπα μάγκας ρε, είναι ο κύριος τηλεοπτικά τίποτα. Ειρωνεύεσαι και ασκείς μπούλινγκ συναδέλφους και μικρά, κορίτσια και αγόρια ΄που ξεκινάνε τώρα την καριέρα τους, αλλά και μεγαλύτερες γυναίκες του χώρου, αγωνίστριες της ζωής, για το πως ντύνονται κλπ. Ντροπή σου, λυπάμαι πραγματικά για εσένα, σε έκανε μάγκα ο φίλος μου Αρναούτογλου και οι σφαλιάρες του έτρωγες στις εκπομπές του. Αν είσαι μάγκας, χώστα στην Κοσιώνη, στην Γιάννα Αγγελοπούλου, στον Χατζηνικολάου, να βρεθείς βέβαια έτσι απ’ ευθείας στο κενό από τον 6ο όροφο του ΣΚΑΪ και να σε ψάχνουνε. Ασχολήσου ρε με την Καινούργιου, τον Σαμαρά (τον… Τρύφωνα και όχι τον γίγαντα φυσικά τον Αντώνη) και τον… Κοκλώνη και άσε τα παιδιά και τις απλές γυναίκες ήσυχες, δεν έχει την αξία εσύ να τις κρίνεις, γιατί αλλιώς θα έχεις να κάνει πάλι μαζί μου. Δεν σε είχα ξεχάσει τόσα χρόνια τώρα, απλά σου τα είχα ξανά μαζεμένα. Και αν έχεις τα άντερα παίξε και αυτό το βίντεο την… εκπομπή σου και όχι μόνο αυτά που φτιάχνεις εσύ, να σε…. αποθεώνουν, τάχα μου τώρα, συνέχεια» είπε χαρακτηριστικά. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:02