search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:09
MENU CLOSE

Ρουβίκωνας σε Λιγνάδη: «Κόψε τις απειλές βλάκα»

09.02.2021 19:57
Ρουβίκωνας σε Λιγνάδη: «Κόψε τις απειλές βλάκα» - Media

 

Και ενώ οι αποκαλύψεις για βιασμούς, σεξουαλική, λεκτική και σωματική βία στο χώρο του θεάματος δίνουν και παίρνουν και ενώ ακούγονται καταγγελίες ότι ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης κινεί γη και ουρανό για να μην γίνουν εις βάρος του νομικές κινήσεις, ο άτυπος αρχηγός του Ρουβίκωνα Γιώργος Καλαιτζίδης σε ανάρτησή του προειδοποιεί τον Λιγνάδη ότι: Έχουμε μπει κι άλλοι στο παιχνίδι. Κόψε τις απειλές.

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση του στο facebook ο Καλαιτζίδης γράφει: «ο παιδεραστής βιαστής Δημήτρης Λιγνάδης επειδή έχει άκρες βάζει κόσμο να παίρνει τηλέφωνα και να απειλεί κόσμο για να μην κινηθούν νομικά εναντίον του. Να ξέρει το εν λόγω καθίκι πως έχουμε μπει και άλλοι στο παιχνίδι. Κόψε τις απειλές βλάκα».
Μάλιστα ο Καλιτζίδης απάντησε σε σχόλιο στον τοίχο του και είπε: ««Ναι, πέφτουν απειλητικά τηλεφωνήματα. Φυσικά είμαστε δίπλα σε αυτούς που απειλεί. Και δεν το λέω έτσι. Το εννοώ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30