search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:05
MENU CLOSE

LIVE οι ανακοινώσεις για το νέο Lockdown

10.02.2021 09:55
LIVE οι ανακοινώσεις για το νέο Lockdown - Media

 

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση την εξειδίκευση των νέων περιοριστικών μέτρων για την Αττική και την υπόλοιπη χώρα, από τους αρμόδιους υπουργούς, ενόψει του νέου, σκληρότερου lockdown, που τίθεται σε ισχύ από αύριο.

 

Στην ενημέρωση συμμετέχουν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης Παν. Σταμπουλίδης, η Γ.Γ Ανθρώπινου Δυναμικού Δημόσιου Τομέα του ΥΠΕΣ Βιβή Χαραλαμπίδου, η Γ.Γ του υπουργείου Εργασίας Αννα Στρατινάκη και ο Διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας Αγγελος Μπίνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες πέρα από το λιανεμπόριο και τα σχολεία που κλείνουν:  

–  Αναμένεται να εκδοθεί εγκύκλιος από το υπουργείο Εσωτερικών για αύξηση της τηλεργασίας σε ποσοστό 70%, με μόνο το 30% των δημοσίων υπαλλήλων να βρίσκονται στις υπηρεσίες τους

– Στον ιδιωτικό τομέα,  η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να ζητήσει από τις εταιρείες να ακολουθήσουν το πρόγραμμα που είχαν επιβάλει την περασμένο Μάρτιο με αυξημένα τα ποσοστά της τηλεργασίας.

– Θα απαγορευθεί  η μετακίνηση με το αυτοκίνητο για άθληση σε χώρους  όμορων  δήμων  από αυτούς που διαμένει ο πολίτης .Ο κωδικός 6 θα ισχύει για άσκηση και βόλτα κατοικίδιου, αλλά εντός της γειτονιάς του καθενός και πάντα με τα πόδια-

Η μετακίνηση από δήμο σε δήμο θα επιτρέπεται μόνο στην περίπτωση   επίσκεψης σε ιατρό, βοήθεια σε συγγενή ή εύρεση φαρμακείου. 

Στις εκκλησίες θα επιτρέπονται μόνο 9 άτομα.

Κλείνουν κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, και προσωπικής υγιεινής , βιβλιοπωλεία και ΚΤΕΟ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:03