search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:15
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Αδίστακτος ο Βόσκαρης – Η δολοφονία που αναστατώνει το Διαφάνι

11.02.2021 07:48
Άγριες Μέλισσες: Αδίστακτος ο Βόσκαρης - Η δολοφονία που αναστατώνει το Διαφάνι - Media

 

Υψηλές πτήσεις στην τηλεθέαση εξακολουθούν να κάνουν οι Άγριες Μέλισσες, με τις ανατροπές της σειράς να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Ο Μάνος Βόσκαρης θα αποδείξει με τον χειρότερο τρόπο πόσο αδίστακτος είναι, καθώς μόλις νιώσει να στριμώχνεται εν όψει της δίκης, αποφασίζει να κλείσει στόματα…

Σύμφωνα με το περιοδικό TV O’CLOCK, ο Βόσκαρης όταν έρχεται αντιμέτωπος με τον άντρα μιας κακοποιημένης γυναίκας, συνειδητοποιεί ότι η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο. Έτσι, παίρνει την Σοφούλα και μετακομίζουν σε νέο σπίτι. Κι ενώ εκείνη του δείχνει τυφλή εμπιστοσύνη και τακτοποιεί τα πράγματά τους, εκείνος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να κερδίσει τη δίκη.

Λίγες μέρες μετά, μία από τις γυναίκες που είναι μάρτυρας στη δίκη του Βόσκαρη, η Μαρία Μαδούρου εντοπίζεται δολοφονημένη. Η είδηση του θανάτου της συγκλονίζει την Ελένη, καθώς ύστερα από δικές πιέσεις δέχτηκε να καταθέσει εναντίον του πρώην διευθυντή των φυλακών.

Την ίδια στιγμή η Σοφούλα βλέπει για πρώτη φορά ένα διαφορετικό πρόσωπο του άντρα της, ενώ η Ελένη καταρρέει, καθώς ο Βόσκαρης της απέδειξε ότι είναι ικανός για όλα. Θα καταφέρει να τον κλείσει στη φυλακή;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:11