search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:14
MENU CLOSE

Βρετανία: Άναψαν τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια για να ξορκίσουν το ..lockdown (Photos/Video)

11.02.2021 11:10
Βρετανία: Άναψαν τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια για να ξορκίσουν το ..lockdown (Photos/Video) - Media

Στους περισσότερους προκαλεί έστω μιας ελαφριάς μορφής κατάθλιψη η καραντίνα. Και ο καθένας ανάλογα με τον χαραχτήρα του αναζητά αντίδοτο σε αυτήν.

Οι κάτοικοι μιας μικρής πόλης στο Κεντ της Βρετανίας χρησιμοποίησαν ως αντίδοτο τα χριστουγεννιάτικα φώτα. Ούτως ή άλλως δεν είχαν ξεστολίσει τους δρόμους. Το μόνο που χρειάστηκε ήταν να πατήσουν το κουμπί και να ανάψουν τα φώτα.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η Daily Mail η ανακοίνωση τρίτου lockdown έριξε τόσο πολύ τη διάθεση των πολιτών, που αποφάσισαν ότι έπρεπε να κάνουν κάτι για να τονώσουν το ηθικό τους.

Τελικά, διοργανώθηκε ψηφοφορία όπου και οι κάτοικοι της πόλης ψήφισαν, σχεδόν ομόφωνα, την επιστροφή των χριστουγεννιάτικων στολισμών.

Μάλιστα, στήθηκε και διαδικτυακή καμπάνια όπου πολλοί δώρισαν ό,τι μπορούσαν για να συνεισφέρουν στον περαιτέρω εντυπωσιακό στολισμό της πόλης.

«Λίγο φως και λίγη λάμψη είναι αυτό που χρειαζόμασταν για να χαμογελάσουμε λίγο, κατά τη διάρκεια του lockdown», είπε η συνιδρύτρια της καμπάνιας, Julie Corke.

Οι φωτογραφίες είναι απο την Daily Mail   

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59