search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:32
MENU CLOSE

Spiegel: Συνεχής ενημέρωση από την ΑΘήνα

09.10.2012 16:39
Spiegel: Συνεχής ενημέρωση από την ΑΘήνα - Media

Κεντρικό θέμα στην πρώτη του σελίδα στο διαδίκτυο έχει το γερμανικό Spiegel την επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Ελλάδα με τίτλο: «Η Μέρκελ στην Αθήνα – Η Αστυνομία κάνει χρήση δακρυγόνων κατά των διαδηλωτών».

Κεντρικό θέμα στην πρώτη του σελίδα στο διαδίκτυο έχει το γερμανικό Spiegel την επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Ελλάδα.

Τίτλος του: «Η Μέρκελ στην Αθήνα – Η Αστυνομία κάνει χρήση δακρυγόνων κατά των διαδηλωτών».

Εντύπωση προκαλεί η επιλογή της πρώτης του φωτογραφίας που είναι οι διαδηλωτές στο Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν οι οποίοι και «εκτόξευσαν» μπουκάλια νερού προς την αυτοκινητοπομπή.

Όπως γράφει το Spiegel, «πρόκειται για ένα από τα δυσκολότερα ταξίδια της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ» και αφορά τους τρόπους εξόδου της Ελλάδας από την κρίση χρέους.

Το Spiegel υπογραμμίζει τις μαζικές διαμαρτυρίες κατά της Γερμανίας και σημειώνει πως έχουν γίνει δεκάδες συλλήψεις αλλά και χρήση χημικών και δακρυγόνων.

Στην «συνεχή ενημέρωση» σημειώνει λεπτό προς λεπτό ό,τι συμβαίνει στην Αθήνα ενώ αναφέρει ότι το κλίμα στις διαδηλώσεις γίνεται όλο και πιο επιθετικό.

Η ανταποκρίτρια του Spiegel στην Αθήνα μεταφέρει και το συνθήμα των διαδηλωτών έξω από τη Βουλή: «Κλέφτες!

Σημειώνει επίσης την «συκοφαντική και προσβλητική» παρουσία διαδηλωτών με ναζιστικές στολές και σβάστικες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:31