search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:25
MENU CLOSE

Απειλές κατά μέλους του ΚΚΕ από τη Χρυσή Αυγή

09.10.2012 16:54
Απειλές κατά μέλους του ΚΚΕ από τη Χρυσή Αυγή - Media

Την επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής στο μέλος του ΚΚΕ Σάββα Τσακμακίδη καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Χαλκιδικής του Κομουνιστικού Κόμματος.

Την επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής στο μέλος του ΚΚΕ Σάββα Τσακμακίδη καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Χαλκιδικής του Κομουνιστικού Κόμματος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο κ. Τσακμακίδης ήταν μάρτυρας άγριου ξυλοδαρμού πλανόδιου μικροπωλητή μετανάστη από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νίκο Ρήγο και άλλα επτά άτομα στην παραλία της Φούρκας στη Χαλκιδική.

Ο βουλευτής και τα μέλη της Χρυσής Αυγής, όπως καταγγέλλει το ΚΚΕ, κυνήγησαν τον μετανάστη, τον στρίμωξαν σε ένα μαγαζί, τον χτύπησαν με ξύλινα καδρόνια και τον πέταξαν αιμόφυρτο στο δρόμο.

Ο κ. Τσακμακίδης παρενέβη και αφού τους ζήτησε εξηγήσεις άρχισαν να τον βρίζουν και να τον απειλούν, ενώ όταν έφτασε στην περιοχή περιπολικό οι αστυνομικοί αντί να συλλάβουν τα μέλη της Χρυσής Αυγής, πήραν μαζί τους τον μετανάστη για εξακρίβωση στοιχείων, παρά το γεγονός ότι χρειαζόταν ιατρική βοήθεια.

Στη συνέχεια, αναφέρει το ΚΚΕ, δύο άτομα που επέβαινα σε μοτοσικλέτα τον σταμάτησαν στον δρόμο μία μέρα μετά το περιστατικά και αφού του είπαν να μην ανακατεύεται, τον έβρισαν και εκτόξευσαν απειλές εναντίον του ιδίου και της οικογενείας του.

«Καλούμε τον λαό της περιοχής μας να βγάλει συμπεράσματα για τον χαρακτήρα αυτού του νεοναζιστικού μορφώματος. Η ΝΕ Χαλκιδικής του ΚΚΕ προειδοποιεί πως οι απειλές και οι προπηλακισμοί από τους απόγονους του Χίτλερ, θα πάρουν την απάντησή τους» καταλήγει στην ανακοίνωση του ΚΚΕ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:25