search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:49
MENU CLOSE

Ντέρμπι «αιώνιων» με τον Παύλο Παπαδημητρίου στο ΟΠΑΠ Game Time

12.02.2021 11:15
Ντέρμπι «αιώνιων» με τον Παύλο Παπαδημητρίου στο ΟΠΑΠ Game Time - Media

 

O γνωστός δημοσιογράφος αναλύει το μεγάλο παιχνίδι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Γεμάτο ντέρμπι σε Super League, Premier League και Serie A είναι το Σαββατοκύριακο και η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Παύλο Παπαδημητρίου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μιλάει για το ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 14/02 (19:30) στη «Λεωφόρο». Εξηγεί γιατί η αναμέτρηση ανάμεσα στον αήττητο εφέτος Παναθηναϊκό και τον πρωτοπόρο με 18 νίκες και 3 ισοπαλίες Ολυμπιακό θα είναι έντονη, με πάθος και πολλές δυνατές μονομαχίες.

Μιλάει επίσης για την κόντρα του Γκουαρδιόλα με τον Μουρίνιο, στο ντέρμπι της Premier League Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ (Σάββατο 13/02 στις 19:30). Για το Ιταλικό Πρωτάθλημα και το ντέρμπι Νάπολι-Γιουβέντους (Σάββατο 13/2, στις 19:00) ο Παύλος Παπαδημητρίου υποστηρίζει ότι θα κριθεί από τα «κέφια» του Ρονάλντο.

Δείτε το βίντεο:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:49