search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:39
MENU CLOSE

Μας ήρθε πράσινη σαν πράσο

10.10.2012 07:09
Μας ήρθε πράσινη σαν πράσο - Media

Επιτέλους μας ήρθε… Φορούσε το γνωστό λαχανί σακάκι της σαν περβόλι ανοιξιάτικο. Περπάτησε στους κήπους του Μαξίμου.

Επιτέλους μας ήρθε… Φορούσε το γνωστό λαχανί σακάκι της σαν περβόλι ανοιξιάτικο. Περπάτησε στους κήπους του Μαξίμου. Οι εύζωνοι δεξιά και αριστερά ακίνητοι, υπάκουοι. Τους κοιτούσε σαν διακοσμητικά στοιχεία, τον στόλιζαν τον χώρο. Δεν είναι κακοί έδειχνε να σκέφθηκε . Ίσως να είναι συμφέρουσα η αγορά!!!
Κοίταγε τον ουρανό μας λοξά παρότι ήταν και συννεφιασμένος, ενώ δίπλα της ο Σαμαράς ασθμαίνοντας κρατούσε ποτιστήρι και προσευχόταν έστω και για μια απλή δήλωση στήριξης… που δυστυχώς δεν του κάτσε!!!
Πάντως το γραφείο του της άρεσε πάρα πολύ!!! Και μετά οι δηλώσεις στα Μου Μου Ε. Μια από τα ίδια η Φρόιλαιν… Μνημόνια, περικοπές και ότι πει η τρόικα. Η βελόνα κόλλησε εκεί που είχε κολλήσει και πριν δυόμιση χρόνια και δεν λέει να ξεκολλήσει. Μόνο που εκατοντάδες Έλληνες κουνάνε μαντήλι για το υπερπέραν.
Το απογευματάκι όπως ήταν προγραμματισμένο την έκανε. Ο Αντώνης έμεινε μόνος στα ίδια σκ@τ@ με το χαμόγελο της βοϊδομάτας και το ποτιστήρι, να χορεύει στους ρυθμούς των δανειστών μας!!!
Ο Μπένι στην δίαιτα, ο Κουβέλης με το βρυχηθμό του ποντικιού. Και εμείς, στη φτώχια μας και στην απόγνωση μας, να τραγουδάμε το πότε θα κάνει «ξαστεριά» πότε θα «Φλεβαρίσει»…να πάρω το ντουφέκι μου και να τους στείλω όλους στο Δι@λο!!!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:39