search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:34
MENU CLOSE

Τραυματιοφορείς πήγαν τον ασθενή να δει τη θάλασσα για τελευταία φορά

12.02.2021 15:34
Τραυματιοφορείς πήγαν τον ασθενή να δει τη θάλασσα για τελευταία φορά - Media

 

Το περιστατικό ραγίζει καρδιές. Έγινε στην Αυστραλία στο Κουίνσλαντ και η φωτογραφία που ανέβηκε στο διαδίκτυο έγινε αμέσως viral. Ένας ασθενής στα τελευταία του ζήτησε να δει για ύστατη φορά τον ωκεανό και οι τραυματιοφορείς του νοσοκομείο δεν του χάλασαν το χατίρι.

Ένας περαστικός είδε το συμβάν να εξελίσσεται μπροστά του, στην προβλήτα του Μπρισμπέιν, με τον ασθενή να κοιτάζει δακρυσμένος το απέραντο γαλάζιο αλλά και τους 2 τραυματιοφορείς να έχουν δακρύσει και εκείνοι και το απαθανάτισε. 
Στη συνέχεια το ανέβασε στο facebook και έγραψε: «Ευγνώμων για τους υγειονομικούς εργαζόμενους της πρώτης γραμμής. Η χειρονομία τους ήταν καταπληκτική και τα γλυκά λόγια που είπαν στον ασθενή επίσης. Ευχαριστούμε. Είστε υπέροχοι.»


Μέσα σε λίγη ώρα ο τοίχος του γέμισε με σχόλια, όπου όλοι οι χρήστες εκθείαζαν τους τραυματιοφορείς ενώ έγραψαν και λόγια αγάπης και παρηγοριάς για τον ασθενή. Το νοσοκομείο της πόλης για λόγους απορρήτου δεν επιβεβαίωσε εάν ο ασθενής μετά από αυτό κατέληξε ή όχι. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:33