search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:12
MENU CLOSE

The Voice: Η τηλεθέαση του τελικού και η μάχη με το MasterChef

13.02.2021 13:43
The Voice: Η τηλεθέαση του τελικού και η μάχη με το MasterChef - Media

Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε ο μεγάλος τελικός του The Voice στον ΣΚΑΪ; Κέρδισε την μάχη με το MasterChef στο STAR; Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen.

 

«Φωτιά» πήρε χθες βράδυ η prime time, με τα προγράμματα που παίζουν απέναντι να δίνουν σκληρή μάχη για την επικράτηση στην τηλεθέαση.

Το MasterChef και ο μεγάλος τελικός του The Voice, «κονταροχτυπήθηκαν» το βράδυ, της Παρασκευής 12 Φεβρουαρίου, αναδεικνύοντας νικητή το MasterChef με 22,1% στο γενικό σύνολο και 27,4% στο δυναμικό κοινό, με το The Voice να ακολουθεί με 24,3% στο γενικό σύνολο και 17,9% στο δυναμικό κοινό.

Στο σύνολο της χρονικής διάρκειας των προγραμμάτων, το The Voice πήρε την πρωτιά στο γενικό σύνολο, ενώ το MasterChef στο δυναμικό κοινό.

Όσον αφορά το χρονικό διάστημα που βρέθηκαν απέναντι από τις 21:00 έως τις 00:15, ο διαγωνισμός μαγειρικής επικράτησε του μουσικού διαγωνισμού, με την τηλεθέαση για το διάστημα αυτό να διαμορφώνεται ως εξής: MasterChef – γενικό σύνολο 22,1%, δυναμικό κοινό 27,4%, και The Voice – γενικό σύνολο 20,7%, δυναμικό κοινό 15,1%.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:09