search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:52
MENU CLOSE

Αυτοί είναι οι 24 πρωταγωνιστές του MasterChef 5

13.02.2021 16:57
Τηλεθέαση: Σάρωσε το MasterChef  - Media

 

Η δεύτερη φάση των Bootcamp από την οποία προέκυψαν οι 12 διαγωνιζόμενοι που συμπληρώνουν την τελική 24αδα του MasterChef 5 ολοκληρώθηκε.

Από την Δευτέρα οι 24 σεφ μπαίνουν στο «σπίτι» και αρχίζει το ταξίδι τους στον κόσμο της γαστρονομίας.

Ο διαγωνισμός μαγειρικής ξεκινάει και όπως είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς, τίποτα δεν θα είναι φέτος το ίδιο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για νέους επίδοξους σεφ που θα προσπαθήσουν να πείσουν τον Πάνο Ιωαννίδη, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο για το ταλέντο τους στη μαγειρική.

Οι 24 παίκτες είναι: Αλέξανδρος Ακριτίδης, Κωστής Αλεξάκης, Ιωάννης Αυλωνίτης, Μαρία Λαζαρίδου, Λία Μακροστέργιου, Αντώνης Μητρόπουλος, Μαργαρίτα Νικολαΐδη, Μαρίνα Ντεμολλάι, Χριστίνα Παπαοικονόμου, Ηρώ Περουλάκη, Πάνος Ράπτης, Διονύσιος Σαρακίνης, Βίλλη Σεργή, Τζιοβάνι Σκαράτζι, Νίκος Σκορδάκης, Αλέξανδρος Συνοδινός, Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, Παναγιώτης Τζαμαλής, Σερόπ Τσαμουσσιάν, Μαρία Φίλογλου, Παύλος Χάππιλος, Κωνσταντίνος Χασιώτης, Ανούς Χεριμιάν, Στέφανος Χίλας.

Στο τέλος του χθεσινού επεισοδίου και μετά την επιλογή των τελευταίων παικτών, οι τρεις κριτές υποδέχτηκαν όλους τους συμμετέχοντες που κατάφεραν να πάρουν την πολυπόθητη ποδιά και να μπουν στο σπίτι του MasterChef.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:50