search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:39
MENU CLOSE

Διονύσης Σχοινάς: «Μπράβο στην τηλεόραση που δικάζει σε αντίθεση με την πολιτεία» (Video)

14.02.2021 12:51
Διονύσης Σχοινάς: «Μπράβο στην τηλεόραση που δικάζει σε αντίθεση με την πολιτεία» (Video) - Media

 

Τη συμμετοχή της συζύγου της Καίτης Γαρμπή στο House of Fame, αλλά και τις καταγγελίες που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας μετά την αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου, σχολίασε ο Διονύσης Σχοινάς στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Open.

«Η Καίτη θα είναι πολύ αντικειμενική της έχω πολλή εμπιστοσύνη. Έχει καταπληκτική άποψη για πολλά πράγματα», ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής και αποκάλυψε πως έχει δεχτεί και ο ίδιος προτάσεις για ριάλιτι αλλά θα πήγαινε μόνο σε κάποιο μουσικό αλλά το φορτωμένο του πρόγραμμα τον απέτρεψε από το να πάει.

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες καταγγελίες ανέφερε: «Συμβαίνει σε όλες τις δουλειές. Μακάρι όλος ο κόσμος που έχει υπάρξει θύμα να βγει και να τα πει. Μπράβο στην τηλεόραση -που λένε ότι δικάζει και πολύ καλά κάνει – αφού η πολιτεία δεν δικάζει. Ας δικάσει λοιπόν κάποιος. Με φοβίζει  αλλά ξέρω ότι όλο αυτό δεν θα ξαναγίνει. Όλα αυτά τα παιδιά έγιναν μια γροθιά για να πάμε στο επόμενο επίπεδο. Μεγάλο ξεκαθάρισμα. Τα αδικήματα παραγράφονται αλλά γίνανε, δεν παραγράφονται από τον άλλον. Μακάρι μέσω της τηλεόρασης  να ανοίξουν αυτιά, μάτια και μύτες!» είπε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:37