search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:54
MENU CLOSE

Υπουργός που δεν τα πάει καλά στις μετρήσεις αλλάζει εκλογική περιφέρεια

15.02.2021 06:50
Υπουργός που δεν τα πάει καλά στις μετρήσεις αλλάζει εκλογική περιφέρεια - Media

 

Ενα στοιχείο που συζητιέται από τη δημοσκόπηση της Opinion Poll εντός της εβδομάδας είναι η μεγάλη διαφορά που έχουν πάρει στον Πειραιά οι βουλευτές της ΝΔ Κώστας Κατσαφάδος και ο Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Αμφότεροι σε Α΄ και Β΄ Πειραιά απέχουν παρασάγγας από τους αντιπάλους τους. Και λέω πως έχει ενδιαφέρον, καθώς οι περιοχές όπου πολιτεύονται είναι πολύ λαϊκές –ιδίως η Β΄– και οι ίδιοι είναι πολύ… δεξιοί. Αυτό βέβαια δεν ακυρώνει το κεντρικό αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ, πως οι λαϊκές γειτονιές αποστρέφονται τη Ν.Δ, απλά πρέπει να επισημανθεί. 

Αλλάζει εκλογική περιφέρεια

 

Ο Νίκος Παπαθανάσης, μετά την τελευταία δημοσκόπηση που τον βγάζει πολύ χαμηλά στα νότια, είναι πιο κοντά πλέον να πολιτευτεί στον Βόρειο Τομέα. Εκεί είναι σίγουρο ότι θα βρει την στήριξη του «φίλου» του Άδωνι Γεωργιάδη. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:53