search
ΣΑΒΒΑΤΟ 30.03.2024 06:35
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Το αναίσθητο σώμα μιας γυναίκας ταράζει συθέμελα το Διαφάνι

15.02.2021 08:58
Άγριες Μέλισσες: Το αναίσθητο σώμα μιας γυναίκας ταράζει συθέμελα το Διαφάνι - Media

 

Γεμάτα ανατροπές και εκπλήξεις θα είναι τα νέα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες

Η Ασημίνα υποψιάζεται πως κάποιος άντρας έχει μπει στη ζωή της Δρόσως κι αποφασίζει να το ερευνήσει. Όταν μαθαίνει την αλήθεια, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. 

Η Ανέτ ανακαλύπτει πως ο Σωκράτης συνεχίζει τη συνεργασία του με τον Δούκα κι αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Εν των μεταξύ, η μέρα για την υπογραφή της συμφωνίας του Ιγνατιάδη με τον Συνεταιρισμό, πλησιάζει. Θα καταφέρει ο Δούκας να τα πάρει όλα στα χέρια του;

Ο Μιλτιάδης κάνει μια ακόμα προσπάθεια να απελευθερωθεί απ’ τον Γιάννο και να κάνει μια νέα αρχή με τη Βιολέτα, τη στιγμή που το αναίσθητο σώμα μιας γυναίκας θα ταράξει συθέμελα το σπίτι των Σεβαστών.

Από την άλλη,  η Ζωρζέτ βλέπει πως δεν έχει ελπίδες με τον Μελέτη. και αντιδρά απρόσμενα. Ο Νικηφόρος γιορτάζει τη συμφωνία ενώ ο Δούκας ετοιμάζεται για την επάνοδό του.

Μετά τις προειδοποιήσεις της Ανέτ, ο Θέμελης, αποφεύγει τον Δούκα, ο οποίος αρχίζει να τον υποψιάζεται… Θα χαλάσουν όλα τελευταία στιγμή;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 30.03.2024 01:05