search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:27
MENU CLOSE

Χρύσα Διαμαντοπούλου: «Μας ζήτησε να αυνανιστούμε στη σκηνή – Αρνηθήκαμε και τη χαστούκισε» (Video)

15.02.2021 09:25
Χρύσα Διαμαντοπούλου: «Μας ζήτησε να αυνανιστούμε στη σκηνή - Αρνηθήκαμε και τη χαστούκισε» (Video) - Media

 

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση αλλά και εργασιακή όπως και σωματική βία στο χώρο του θεάτρου.

Μιλώντας στην ΕΡΤ,  η ηθοποιός Χρύσα Διαμαντοπούλου καταγγέλλει σκηνοθέτη, υποστηρίζοντας πως είχε ζητήσει στο παρελθόν τόσο από την ίδια όσο και από μία άλλη ηθοποιό να αυτοϊκανοποιηθούν επί σκηνής.

Η ηθοποιός δήλωσε ότι δέχτηκαν να κάνουν την πράξη θεατρικά, ωστόσο, όταν η απαίτηση του σκηνοθέτη έγινε πιο προσωπική, ξεπερνώντας κάθε όριο, οι δύο γυναίκες αρνήθηκαν να συνεχίσουν, τονίζοντας ότι “αυτό δεν είναι τέχνη”.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η ηθοποιός, μετά την άρνησή τους αυτή, ο σκηνοθέτης δε δίστασε να χαστουκίσει την άλλη κοπέλα.

«Σε ένα κλασικό κείμενο του Γιάννη Ρίτσου μάς ζήτησε να αυνανιστούμε στη σκηνή. Το κάναμε μέχρι ενός σημείου θεατρικά, μετά γινόταν όλο και πιο προσωπικό. Είπαμε στοπ, αυτό δεν είναι τέχνη. Άρχισε να φωνάζει και πήγε σε μια κοπέλα που τη θεωρούσε τον αδύναμο κρίκο και τη χαστούκισε», ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Επισημαίνει δε, πως στο τρίτο έτος της δραματικής σχολής ήρθε ξανά αντιμέτωπη με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη, καθώς όπως η ίδια υποστηρίζει, ο ίδιος άνθρωπος χρησιμοποίησε τις γνωριμίες του με σκοπό να την εμποδίσει να βρει δουλειά στο θέατρο.

«Αυτό με στοιχειώνει, αποφάσισα να μιλήσω για τα νέα παιδιά που ξεκινάνε τώρα, την κόρη μου που είναι 13 ετών και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να βρεθεί σε τέτοιο περιβάλλον. Δεν χρειάζεται να φεύγουμε τρέχοντας, μπορούμε να μιλήσουμε πια», τόνισε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10