search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:20
MENU CLOSE

Καλογεράκου κατά Γονίδη για τα περί βιασμού: «Φαίνεται ότι κάποιοι κρίνουν εξ’ ιδίων» (Video)

15.02.2021 11:47
Καλογεράκου κατά Γονίδη για τα περί βιασμού: «Φαίνεται ότι κάποιοι κρίνουν εξ’ ιδίων» (Video) - Media

 

Την απάντησή της στις δηλώσεις που έκανε  ο Σταμάτης Γονίδης αναφερόμενος στα θύματα των βιασμών  έδωσε η Φιλίτσα Καλογεράκου, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά της στην τοποθέτηση του τραγουδιστή.

«Συμπέρασμα: τελικά όταν κάποιος σε καλεί στον χώρο του, προφανώς και οπωσδήποτε πρέπει να σε βιάσει. Φαίνεται ότι κάποιοι κρίνουν εξ’ ιδίων #Γονίδης» έγραψε σε story της στο instagram η ηθοποιός, που πρόσφατα κατήγγειλε και η ίδια έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σταμάτης Γονίδης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Σου Κου Family” ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Όταν δεν θέλεις ο άλλος να σε βιάσει υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγεις. Δεν πας στον χώρο του, του ρίχνεις ένα χαστούκι, του λες θα πάω στην αστυνομία, του λες θα το πω στον μπαμπά μου. Όταν επειδή θέλεις να μείνεις σε αυτή τη δουλειά δέχεσαι όλο αυτό το πρόβλημα, τον εκβιασμό, με συνέπεια να τον κουβαλάς σε όλη σου τη ζωή, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να σηκωθείς να φύγεις.» προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις. 

Παρακολουθήστε από το 3:15′ του παρακάτω βίντεο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:17