search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:05
MENU CLOSE

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Διακοπές ρεύματος σε όλη τη χώρα – Πού υπάρχουν προβλήματα

15.02.2021 13:20
Κακοκαιρία «Μήδεια»: Διακοπές ρεύματος σε όλη τη χώρα -  Πού υπάρχουν προβλήματα - Media

 

Παραμένουν τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στα βόρεια προάστεια της Αττικής, την Εύβοια ενώ διακοπές σημειώνονται και σε χωριά της Καρδίτσας, Θήβας, ‘Αρτας, Πηλίου, Ιωαννίνων και Καρπενησίου. Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στις Σποράδες.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ τα προβλήματα ηλεκτροδότησης λόγω της κακοκαιρίας «Μήδειας», που σαρώνει τη χώρα εντοπίζονται:

  • Στην Αττική σε ορισμένα τμήματα στις περιοχές Βαρυμπόμπη, Ασπρόπυργος, Αυλώνα, Μαλακάσα, Διόνυσος, Δροσιά, Αγ.Στέφανος, ‘Ανοιξη, Κάλαμος, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Εκάλη, Πικέρμι, Ροδόπολη και Σταμάτα. Οι βλάβες προκύπτουν κυρίως από την πτώση μεγάλου αριθμού δέντρων στο Δίκτυο, ενώ τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και των συνεργαζόμενων εργολάβων, βρίσκονται σε συνεχή κινητοποίηση για την όσο το δυνατόν αμεσότερη αποκατάσταση των ζημιών.
  • Στη Βόρεια Εύβοια παραμένουν χωρίς ηλεκτροδότηση τα ορεινά χωριά της Ιστιαίας και τα παραλιακά χωριά της Λίμνης και του Μαντουδίου. Στη Χαλκίδα τα χωριά Βαθύ και Δροσιά και τα χωριά της κεντρικής Εύβοιας προς ‘Αγιο Ιωάννη Ρώσο και στην Κάρυστο το Κάβο Ντόρο, ενώ υπάρχουν αρκετές διάσπαρτες τοπικές βλάβες στην Αταλάντη.
  • Στα χωριά του Πηλίου Κατηγιώργης, Λυρή, Μουρτιάς και Κατηχώρι,στα χωριά ‘Αγιος Δημήτριος και Γαβρίνα στο Καρπενήσι, στα χωριά της Θήβας ‘Αγιος Βασίλειος και Καλαμάκι, σε οικισμούς της Αργιθέας στην Καρδίτσα, σε λίγα χωριά του Ανατολικού και κεντρικού Ζαγορίου, σε δύο χωριά του δήμου Πωγωνίου καθώς και στον Μεσόπυργο ‘Αρτας.

Στην Περιφέρεια Μακεδονίας Θράκης και στα νησιά, δεν έχουν προκύψει σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης.

Σχετικά με την ηλεκτροδότηση των Σποράδων, αποκαταστάθηκε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα η ηλεκτροδότηση  που είχε διακοπεί από χθες λόγω βλαβών στο δίκτυο της Εύβοιας που τροφοδοτεί τα νησιά.

Υπενθυμίζεται ότι η διακοπή σημειώθηκε στις 3 χθες το μεσημέρι, αποκαταστάθηκε το βράδυ ύστερα από προσπάθειες των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ αλλά διακόπηκε εκ νέου από πτώση δέντρων στο δίκτυο.

Σύμφωνα με αρμόδια στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ, έχουν αντιμετωπιστεί σε σημαντικό βαθμό και οι βλάβες στα βόρεια προάστεια της Αθήνας, ωστόσο οι εργασίες συνεχίζονται.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:04