search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:57
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Μια απροσδόκητη εγκυμοσύνη ανατρέπει τα πάντα

16.02.2021 08:26
Άγριες Μέλισσες: Μια απροσδόκητη εγκυμοσύνη ανατρέπει τα πάντα - Media

 

Απρόσμενες είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στις Άγριες Μέλισσες στα επόμενα επεισόδια. 

Ο πιο απαγορευμένος έρωτας στη σειρά και εκείνος που από την αρχή ήταν καταδικασμένος είναι του Μελέτη και της Πηνελόπης.  

Οι Σεβαστοί δεν θα έδιναν ποτέ την μοναχοκόρη τους στο φτωχό παραπαίδι του Δούκα, που όταν μεγάλωσε τον έχρισε επισήμως επιστάτη του, ακόμα και πριν αποκαλυφθεί ότι οι δυο τους είναι τελικά, πρώτα ξαδέρφια.

Ο Μελέτης έχει δει την αγαπημένη του δύο φορές να ντύνεται νύφη κι όσο κι αν τον πονάει, θεωρεί τον Αλέξη Γραμματικό κατάλληλο για εκείνη. Ωστόσο, μια στιγμή αδυναμίας του θα γκρεμίσει όσα προσπαθούσε για καιρό, καθώς Μελέτης και Πηνελόπη παρασύρονται από τα καταπιεσμένα συναισθήματά τους

Όταν ο Αλέξης τα μαθαίνει όλα, τη χωρίζει, κάτι που αναστατώνει τους Σεβαστούς…

Η μεγάλη ανατροπή, όμως, δεν έχει έρθει ακόμη…

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, λίγο διάστημα μετά η Πηνελόπη διαπιστώνει ότι είναι έγκυος. Παρόλο που ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα παιδί με τον Αλέξη, τώρα νιώθει ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24