search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:45
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου

11.10.2012 17:57
oldphotosprotoselido_11.10.121349891423.jpg

Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Γερμανικό νούμερο» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς η Μέρκελ εξέφρασε τη «στήριξή» της στην κυβέρνηση Σαμαρά, απαιτώντας «πιο πολλά μέτρα, πιο σκληρά και πιο γρήγορα».

Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Γερμανικό νούμερο» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς η Μέρκελ εξέφρασε τη «στήριξή» της στην κυβέρνηση Σαμαρά, απαιτώντας «πιο πολλά μέτρα, πιο σκληρά και πιο γρήγορα» (Σελ. 4,5)
ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ: Βολτάρει στο Μαξίμου διεκδικώντας το Αιγαίο, αμφισβητώντας παράλληλα την κυριαρχία επί τμημάτων της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ. (Σελ 3)
ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: Στο φουλ οι μηχανές της Κουμουνδούρου ενόψει νέων μέτρων, λεηλασίας και εκβιασμών της τρικομματικής κυβέρνησης, η οποία θα πάρει απάντηση στο δρόμο του αγώνα. (Σελ 8,9)
ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ: Απίστευτο κι όμως… ελληνικό. Τι και αν ο κοινοβουλευτικός χάρτης άλλαξε ριζικά μετά από την τελευταία εκλογική αναμέτρηση, τα κόμματα συνεχίζουν να παίρνουν κρατικές επιχορηγήσεις με βάση τις εκλογές του 2009. Μεγάλος κερδισμένος της υπόθεσης βγαίνει το ΛΑΟΣ, που, αν και εκτός Βουλής, συνεχίζει να παίρνει λεφτά, αλλά και το ΠΑΣΟΚ που από πρώτο κόμμα βρέθηκε τρίτο. (Σελ 3)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Το συμπέρασμα από την επίσκεψη της Μέρκελ είναι ότι η Ελλάδα θα αγοραστεί από τη Γερμανία. Η λίστα με τις μπίζνες της φροϊλάιν που την έφεραν στην Αθήνα. (Σελ 18, 19)
ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΟΥ: Μίζες, αίμα και ομερτά για τους TOR – M1. Στους τρεις ανέρχονται οι νεκροί που σχετίζονται με την προμήθεια των ρωσικών πυραύλων. (Σελ 20)
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art»Σταύρος Ζαλμάς: «Είναι τιμή να σηκώνει την σηκώνει την σημαία σου ένας ξένος». Ακόμη: «Ο Θεός δεν αγαπάει το χαβιάρι»/ Ο αινιγματικός κύριος Χουβαρδάς / Η επόμενη μέρα του Μεγάρου Μουσικής / «Τρελαντώνης»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:45