search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:27
MENU CLOSE

Οργή Στέφανου Μάνου: Γενική διάλυση – Έτσι φαντάζονται την κανονικότητα;

16.02.2021 17:24
Στέφανος Μάνος: «Έλαβε φως» μετά από 106 ώρες στην παγωμένη Εκάλη - Media

 

Πολυ εκνευρισμένος με την διαχείρηση της κακοκαιρίας «Μήδεια» εμφανίζεται ο πρώην υπουργός και βουλευτής, Στέφανος Μάνος.

Με αφορμή τα προβλήματα που η κακοκαιρία προκάλεσε στην Αττική, αλλά και τις αντιδράσεις της κυβέρνησης και των συναρμοδίων φορέων, ο Στ. Μάνος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του.

Αντιθέτως, μέσω ανάρτησής του στα social media εμφανίστηκε έντονα αποδοκιμαστικός για όλους, καθώς, όπως λέει, παραμένει για 36 ώρες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Από όταν ήμουν παιδί κατοικώ στην Εκάλη. Παλιά είχαμε συχνά χιόνια το χειμώνα. Τα τελευταία χρόνια, όχι. Φέτος ήταν η εξαίρεση. Γενική διάλυση! Είμαι ήδη 36 ώρες χωρίς ηλεκτρικό άρα χωρίς θέρμανση και 12 ώρες χωρίς ύδρευση. Πληροφόρηση μηδέν. Έτσι φαντάζονται την κανονικότητα;».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:26