search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:50
MENU CLOSE

Λιβάνιος: H φωτογραφία του κ. Τσίπρα στο κότερο έπαιξε στην ΕΡΤ;

16.02.2021 17:25
thodoris_livanios_main.jpg

 

Τη σφοδρή αντίδραση του υπουργού Επικρατείας Θεόδωρου Λιβάνιου προκάλεσαν οι επαναλαμβανόμενες καταγγελίες βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τον τρόπο λειτουργίας της ΕΡΤ και τον τρόπο δημοσιογραφικής κάλυψης της επίσκεψης του πρωθυπουργού στην Ικαρία.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην Ολομέλεια της Βουλής, ο κ. Λιβάνιος διέψευσε τις καταγγελίες περι κυβερνητικής παρέμβασης προκειμένου να «θαφτούν» οι εικόνες με το γεύμα του πρωθυπουργού στην Ικαρία και απέδωσε το ανυπόγραφο κείμενο που αναρτήθηκε σε αίθουσα μονταζ της ΕΡΤ σε κάποιον που είναι…«βλάξ».

«Κάποιος βλάξ κόλλησε το περιβόητο χαρτάκι χωρίς να γνωρίζω ποιος είναι» είπε στη Βουλή ο κ. Λιβάνιος στη Βουλή χωρίς να εξηγήσει, όμως, γιατί δεν έχει ζητήσει ακόμη από τη διοίκηση του Κωνσταντίνου Ζούλα να βρεθεί ποιο στέλεχος προέβη σε αυτή την ενέργεια.

«Είναι βλάξ ή προβοκάτορας. Είτε είναι βλάξ γιατί νόμιζε ότι θα προσφέρει υπηρεσίες στην κυβέρνηση, είτε είναι προβοκάτορας γιατί νόμιζε ότι θα προσφέρει υπηρεσίες στην αντιπολίτευση» συμπλήρωσε ο υφυπουργός που είναι αρμόδιος για τα ΜΜΕ.

Και συνέχισε: «δεν μου λέτε; Η φωτογραφία του κ. Τσίπρα στο κότερο έπαιξε στην ΕΡΤ; Χαμός γινόταν στα social media τότε. Υπήρξαν παραιτήσεις και καταγγελίες συνδικαλιστών επι ημερών σας ή όχι;».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:48