search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:15
MENU CLOSE

Πρόεδρος τεχνικών ΔΕΗ: Μέχρι το απόγευμα χωρίς ρεύμα περιοχές της Αττικής

17.02.2021 06:25
Πρόεδρος τεχνικών ΔΕΗ: Μέχρι το απόγευμα χωρίς ρεύμα περιοχές της Αττικής - Media

 

Μέχρι το απόγευμα θα έχει αποκατασταθεί το μεγαλύτερο μέρος ζημιών, ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Κώστας Μανιάτης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Όπως τόνισε ο κ. Μανιάτης, σήμερα είναι καλύτερη μέρα γιατί δεν συνεχίζονται τα καιρικά φαινόμενα οπότε δεν πέφτουν δέντρα και μέσα στη ημέρα, μέχρι το απόγευμα θα έχει αποκατασταθεί το μεγαλύτερο μέρος των προβλημάτων. 

Επεσήμανε πως το μεγάλο πρόβλημα σχετικά με την ηλεκτροδότηση, βρίσκεται στην Εκάλη, στον Διόνυσο και τις γύρω περιοχές ενώ ανέφερε πως δεν καλέστηκε κανένας για να ελέγξει το δίκτυο.

Πρόεδρος τεχνικών ΔΕΗ -ΣΚΑΪ: Μέχρι το απόγευμα θα αποκατασταθεί το μεγαλύτερο μέρος ζημιών

Παράλληλα, επεσήμανε πως η ζημιά είναι στο δίκτυο διανομής μεταφοράς ενέργειας.

Να σημειωθεί ότι η επέλαση της κακοκαιρίας Μήδεια δημιούργησε πολλά προβλήματα ηλεκτροδότησης σε περιοχές της Αττικής και της Εύβοιας. Η πλειονότητα αυτώ ντων προβλημάτων οφείλεται σε σε ζημιές στο Δίκτυο από την πτώση δέντρων που υποχωρούν υπό το βάρος του χιονιού. Ενισχύσεις από άλλες Περιφέρειες για την αποκατάσταση των βλαβών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης επιστρατεύει ο ΔΕΔΔΗΕ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:15