search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:27
MENU CLOSE

Αναστάτωση στον ΑΝΤ1 – Αναβάλλεται ξανά η πρεμιέρα του Your Face

17.02.2021 07:52
Αναστάτωση στον ΑΝΤ1 - Αναβάλλεται ξανά η πρεμιέρα του Your Face - Media

 

 

Σε σήριαλ για γερά νεύρα εξελίσσεται η πρεμιέρα του «Your Face Sounds Familiar-All Star» στον ΑΝΤ1, καθώς φαίνεται πως πάει για δεύτερη αναβολή, μετά τον εντοπισμό νέου θετικού κρούσματος κορωνοϊού.

Η πρεμιέρα ήταν προγραμματισμένη αρχικά να γίνει στις 14 Φεβρουαρίου, την «Ημέρα των Ερωτευμένων», όμως μετά από τον καθιερωμένο έλεγχο για την covid-19, εργαζόμενος στην παραγωγή βρέθηκε θετικός, δημιουργώντας αναστάτωση και επιβάλλοντας σύμφωνα με τα ιατρικά πρωτόκολλα υποχρεωτική καραντίνα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Έτσι η αναβολή της πρεμιέρας ήταν μονόδρομος, με το κανάλι να την ανανεώνει για τις 21 Φεβρουαρίου.

Όμως τα γεγονότα ήρθαν για να ανατρέψουν για μια ακόμη φόρα την πολυαναμενόμενη έναρξη του «Your Face Sounds Familiar-All Star», καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ένα νέο κρούσμα προέκυψε μετά από rapid test (αναμένεται να γίνει και μοριακό τεστ), σε συντελεστή του σόου που βρίσκεται πίσω από τις κάμερες.

Θεωρείται σχεδόν βέβαιο, ότι ακυρώνεται και η πρεμιέρα για τις 21 του μήνα και όπως είναι φυσικό επακόλουθο δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν γυρίσματα για την μαγνητοσκόπηση του σόου μεταμφιέσεων, πριν πάρουν ξανά το πράσινο φως από τους ιθύνοντες του καναλιού.

Μένει να δούμε τις επίσημες ανακοινώσεις του σταθμού για το πότε θα γίνει τελικά η πολυπόθητη πρεμιέρα του σόου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:21