search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:38
MENU CLOSE

Ο ισπανικός όμιλος Pacha «πατάει» Ελλάδα μέσω… Μυκόνου

17.02.2021 15:51
Τουρισμός: Τρόμος για «πισωγύρισμα» και φέτος μετά το εφιαλτικό 2020 - Media

 

Με ένα ξενοδοχείο και ένα εστιατόριο που θα ανοίξουν το προσεχές καλοκαίρι στη Μύκονο ξεκινά τη διεθνή επέκτασή του ο ισπανικός επιχειρηματικός όμιλος Pacha.

Το Destino Pacha Mykonos, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, προσφέρει 34 δωμάτια, με έξι σουίτες και συνδυάζει την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με μοντέρνες πινελιές. Παράλληλα με το Destino, ο όμιλος εγκαινιάζει αυτό το καλοκαίρι και το «Lío Mykonos», που θα δραστηριοποιηθεί στο χώρο της γαστρονομίας.

Ο Nick McCabe, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Pacha Group δηλώνει: «Το Destino Pacha Mykonos είναι το πρώτο μας ξενοδοχείο εκτός Ισπανίας και η λειτουργία του σηματοδοτεί την αρχή της διεθνούς επέκτασης του ομίλου. H ενέργεια του όμορφου ελληνικού νησιού ταιριάζει απόλυτα με αυτήν της γενέτειράς μας και το άνοιγμα του Destino παράλληλα με αυτό του Lío, αποτελούν το σωστό ξεκίνημα για τη διεθνή μας επέκταση».

Ο Όμιλος Pacha είναι μια εταιρεία διεθνούς χαρτοφυλακίου που δραστηριοποιείται στους τομείς της μουσικής, αναψυχής, ψυχαγωγίας, φιλοξενίας, αρωμάτων και μόδας μεταξύ άλλων, με έντονη διεθνή παρουσία μέσω των Pacha Ibiza (Night club), Lío, Destino Pacha Resort και The Pacha Hotel.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:38