search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:53
MENU CLOSE

Διαπλανητικό κράξιμο

11.10.2012 10:04

Διαπλανητικό ήταν το κράξιμο που φάγαμε, με τα διεθνή ΜΜΕ να συναγωνίζονται σε κακίες και ειρωνικά σχόλια για το αλαλούμ με την περίφημη λίστα Λαγκάρντ.

Διαπλανητικό ήταν το κράξιμο που φάγαμε, με τα διεθνή ΜΜΕ να συναγωνίζονται σε κακίες και ειρωνικά σχόλια για το αλαλούμ με την περίφημη λίστα Λαγκάρντ. Η αλήθεια είναι ότι η τραγική έως ύποπτη αβελτηρία της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας και διοίκησης να «τρέξουν» το θέμα και να μας δώσουν μια πειστική απάντηση για το μπάχαλο στάθηκε αφορμή να μας ρίξουν κι άλλες βολές μεγάλης κλίμακας Μέσα, όπως οι «New York Times», μιλώντας για υπόθεση που μπορεί να φτάσει μέχρι και στην αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης. Το κλου της παρωδίας ήταν οι φοβικές περιγραφές του νυν επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Στασινόπουλου, για το πώς «έτρεμε» όταν πήρε στα χέρια του το στικάκι του Βενιζέλου. Γελοιότητες…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:53