search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:18
MENU CLOSE

Δέσποινα Βανδή: Επίσημα στο Mega – Και η πρεμιέρα της εκπομπής

18.02.2021 14:44
Δέσποινα Βανδή: Επίσημα στο Mega - Και η πρεμιέρα της εκπομπής - Media

 

Η Δέσποινα Βανδή μας προσκαλεί να την ακολουθήσουμε σε ένα πολιτιστικό και γαστρονομικό οδοιπορικό σε κάθε γωνιά της χώρας μας.

Ταξίδια στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας ξεκινούν στο MEGA από το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου.

Ένα πολιτιστικό και γαστρονομικό οδοιπορικό σε όλη την Ελλάδα, για την ιστορία, τον πολιτισμό, τις γεύσεις και τους ανθρώπους της κάθε περιοχής.

Η Δέσποινα Βανδή μετά από επίσημη ανακοίνωση του σταθμού ότι την εντάσσει στο δυναμικό του θα έχει την δυνατότητα να ταξιδεύει και να μας μεταφέρει εικόνες, ξεχωριστούς προορισμούς μοναδικά τοπία, χρώματα, έθιμα και παραδόσεις αναλλοίωτα στο χρόνο, φιλόξενοι άνθρωποι, γεύσεις και συνταγές. Όλα αυτά θα είναι «My Greece».

Η έμπειρη «ξεναγός» προσκαλεί σε κάθε ταξίδι έναν αγαπημένο φίλο ο οποίος συνδέεται με τον τόπο κι έχει να μοιραστεί μαζί του αναπάντεχα και διασκεδαστικά περιστατικά και χαλαρές συζητήσεις.

Μαζί θα επισκέπτονται τα σημαντικότερα μνημεία κάθε περιοχής, θα γνωρίζουν την ιστορία, θα ψάχνουν πληροφορίες για τον τρόπο που παρασκευάζονται τα τοπικά προϊόντα, θα συμμετέχουν στην καθημερινότητα των ντόπιων, θα συλλέγουν μαζί πρώτες ύλες. Ο καλύτερος επίλογος σε κάθε ταξίδι θα δίνεται… στο πιάτο.

Η Δέσποινα Βανδή θα βάζει το μεράκι της σε κάθε συνταγή, θα πειραματίζεται με τις παραδοσιακές γεύσεις και θα προσφέρει στον καλεσμένο της την ευκαιρία να κρατήσει μια ξεχωριστή γευστική ανάμνηση από το ταξίδι τους.

Και φυσικά η παρέα με γνήσιους, αυθεντικούς ανθρώπους θα αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο την μοναδική «My Greece» εμπειρία.

(το βίντεο από το τρέιλερ – https://youtu.be/VhcjWhcdf4A )

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:17