search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:10
MENU CLOSE

Έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει Grand Slam o Τσιτσιπάς – Ήττα από Μεντβέντεφ

19.02.2021 13:27
Έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει Grand Slam o Τσιτσιπάς - Ήττα από Μεντβέντεφ - Media

 

Έχασε την ευκαιρία για πρόκριση στον τελικό του Australian Open ο Τσιτσιπάς, καθώς ηττήθηκε με 3-0 από τον Μεντβέντεφ.

Υπενθυμίζουμε ότι στα προημιτελικά ο Έλληνας τενίστας προκρίθηκε μετά από ένα τρομερό ματς με τον Ράφαελ Ναδάλ με επική ανατροπή από 0-2 σε 3-2 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πάλεψε σκληρά αλλά δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 3-0 σετ (6-4, 6-2, 7-5) από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Ο Μεντβέντεφ πήρε τη νίκη έπειτα από 2 ώρες και 9 λεπτά αγώνα στη Rod Laver Arena και έφθασε στην 20η συνεχόμενη νίκη του.

Με εντυπωσιακό σερβίς και τρομερή σταθερότητα, ο Ρώσος είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και μόνο για ένα μικρό διάστημα στα μέσα του 3ου σετ, έχασε την αυτοσυγκέντρωση του, αλλά στο τέλος κατάφερε να φθάσει στη νίκη.

O Ρώσος τώρα, κόντρα στο «μόνιμο» πρωταθλητή τα τελευταία χρόνια Νόβακ Τζόκοβιτς, θα διεκδικήσει τον πρώτο Grand Slam τίτλο της καριέρας του, ενώ ο O Σέρβος προηγείται 4-3 στις νίκες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:09