search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:31
MENU CLOSE

Η κόρη πήγε στο μαιευτήριο να γεννήσει και ο πατέρας του παιδιού το έσκασε με τη μάνα της (Photos)

19.02.2021 14:01
Η κόρη πήγε στο μαιευτήριο να γεννήσει και ο πατέρας του παιδιού το έσκασε με τη μάνα της (Photos) - Media

 

Η 24χρονη Τζες Όλντριτζ είχε μπει στο μαιευτήριο. Είχε έρθει η ώρα της να γεννήσει το δεύτερο παιδί της. Και όμως η γέννα αυτή θα έφερνε στην επιφάνεια ένα απίστευτο περιστατικό. Η 44χρονη μητέρα της Τζορτζίνα «κλέφτηκε» με τον 29χρονο σύζυγο της κόρης της Τζες, τον Ράιαν Σέλτον.


Και όταν η Τζες επέστρεψε σπίτι της με το νεογέννητο βρήκε ένα σημείωμα από τον άνδρα της και τη μητέρα της που της ζητούσαν συγνώμη αλλά είχαν ερωτευτεί μεταξύ τους και έφυγαν από το σπίτι για να ζήσουν τον έρωτα τους. 


Μάλιστα όταν η Τζες ηρέμησε και συνδύασε τα γεγονότα διαπίστωσε ότι η μητέρα της και ο σύζυγος της είχαν ερωτευτεί μεταξύ τους ενώ εκείνη ήταν έγκυος και κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Τότε ζούσαν όλοι μαζί στο σπίτι σαν μια αγαπημένη και σφιχτοδεμένη οικογένεια. 


Όταν μετά από πολλά η τζες κατάφερε να εντοπίσει τη μητέρα ης σε ένα σπίτι όπου έμενε με τον Ράιαν, 50 χιλιόμετρα μακριά και τη ρώτησε γιατί το έκανε αυτό, η Τζορτζίνα απάντησε: «δεν επιλέγουμε πότε και ποιον θα ερωτευτούμε». 

Η ίδια η Τζες είπε: «Πήγαμε να μείνουμε με τη μαμά και τον μπαμπά μου, επειδή θεωρήσαμε ότι θα βόλευε πολύ. Μου υποσχέθηκε ότι θα με διευκόλυνε στην εγκυμοσύνη μου, αλλά συνέβη το αντίθετο. Ήμασταν κλεισμένοι μέσα για μήνες κατά τη διάρκεια του lockdown. Ήταν πολύ δύσκολο γιατί ο Ράιαν και η μαμά μου φλέρταραν συνεχώς. Αισθανόμουν πολύ άβολα, ήταν μια φρικτή εμπειρία. Τα βράδια άρχισαν να πίνουν Bacardi και να χασκογελάνε μόνοι τους στην κουζίνα, ενώ ο πατέρας μου κι εγώ βλέπαμε τηλεόραση στον καναπέ. Μια φορά είδα τον Ράιαν να αγγίζει τα οπίσθια της μητέρας μου κι εκείνος μου είπε ότι προσπαθούσε απλά να την σπρώξει στη άκρη για να περάσει. Είχα προαίσθημα ότι κάτι γινόταν για μήνες, αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω. Ήταν αηδιαστικό. Φορούσε κοντά φορέματα και του τριβόταν στον καναπέ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:29