search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:03
MENU CLOSE

Ναταλία Γερμανού: «Ντρέπομαι, λυπάμαι πολύ και σας ζητώ συγγνώμη» (Video)

20.02.2021 13:36
Ναταλία Γερμανού κατά Σταρόβα: «Έκανε μία ατυχέστατη τοποθέτηση» (Video) - Media

 

Τις εξελίξεις γύρω από τον χώρο του θεάτρου και τα όσα ειπώθηκαν από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη για τον Δημήτρη Λιγνάδη και όσα απάντησε ο ίδιος παρουσίασαν στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Αμέσως μετά η παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού πήρε το λόγο για να σχολιάσει το σχετικό βίντεο. 

Όπως επισήμανε περίμενε από την κ. Μενδώνη να ζητήσει μια συγνώμη και ξεκαθάρισε ότι άλλο είναι η υποκρισία και άλλο η τέχνη της υποκριτικής την οποία τιμούν οι ηθοποιοί.

«Περίμενα να πει ναι εξαπατήθηκα και λυπάμαι πολύ γι αυτό και ζητώ συγγνώμη. Εγώ σαν παρουσιάστρια αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη κι ας μην ήξερα. Όταν έχω καλέσει εδώ ανθρώπους και μιλούσα με μεγαλοστομίες για αυτούς όπως το “στολίδι του θεάτρου” ή το “διαμάντι της τέχνης”, τώρα που μου τα στέλνετε και τα βλέπω ντρέπομαι και σας ζητώ συγγνώμη. Λυπάμαι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού. 

Στη συνέχεια, η Ναταλία Γερμανού ανέφερε: «Εγώ σαν παρουσιάστρια εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ζητήσω ένα συγγνώμη και ας μην ήξερα όταν κατά καιρούς έχω καλέσει πολλούς καλλιτέχνες και έχω εκφραστεί με μεγαλοστομίες τύπου: «το στολίδι του θεάτρου», «το διαμάντι της τέχνης». Τώρα που μου τα στέλνετε και τα βλέπω, ντρέπομαι, λυπάμαι πολύ και σας ζητώ συγγνώμη χωρίς να φταίω. Παρ’ όλα αυτά το νιώθω να σας το πω αυτό το «λυπάμαι», οπότε, ιδανικά θα ήθελα να ακούσω κι ένα «συγγνώμη» και από εκείνη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:00