search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:17
MENU CLOSE

Στη ΓΑΔΑ ο Δημήτρης Λιγνάδης με τον δικηγόρο του – Παρουσιάστηκε αυτοβούλως

20.02.2021 15:08
Νέα μαρτυρία σε βάρος του Λιγνάδη: «Μου είπε "ωραία, γδύσου" και επέμενε με πολύ έντονο τρόπο» - Media

 

Ο Δημήτρης Λιγνάδης μετέβη αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, συνοδεία του δικηγόρου του και ανέβηκε στον 10ο όροφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης παρουσιάστηκε γύρω στις 15.45 μαζί με τον δικηγόρο του, προκειμένου να ενημερωθεί αν υπάρχει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Εκεί ενημερώθηκε από τους αξιωματικούς ότι δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και έφυγε.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης παρέμεινε στη ΓΑΔΑ για 15 λεπτά.

Όπως είχε γίνει γνωστό, ο εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση των καταγγελιών είναι έτοιμος να εκδώσει ένταλμα σύλληψης κατά του μηνυόμενου, χωρίς να περιμένει την κατάθεση του Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος τη Δευτέρα αναμένεται να καταθέσει για τις καταγγελίες που έχουν φτάσει στο ΣΕΗ.

Οι εν λόγω ραγδαίες εξελίξεις έρχονται μετά και τη νέα μήνυση που κατέθεσε χθες 25χρονος, που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού στα 14 χρόνια του (αδίκημα που δεν έχει παραγραφεί), αλλά και την κατάθεση σημαντικής μάρτυρος – κλειδί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Ο διάλογος με αστυνομικό

Σύμφωνα με το cnn.gr ο διάλογος του σκηνοθέτη και ηθοποιού με τους αστυνομικούς είχε ως εξής:

Λιγνάδης: Διαβάζω και ακούω από το πρωί ένταλμα σύλληψης σε βάρος μου. Αν ισχύει παρακαλώ πολύ θέλω να το μάθω και θέλω να σας πω ότι είμαι στη διάθεση της δικαιοσύνης.

Αστυνομικός: Από τον έλεγχο που κάναμε δεν έχουμε διαπιστώσει να μας έχει σταλεί κάτι από την Εισαγγελία. Εμείς δεν κάνουμε κάποια έρευνα, ούτε γνωρίζουμε κάτι για την υπόθεση, απλά η υποχρέωσή μας είναι να εκτελούμε τα εντάλματα.

Λιγνάδης: Παρακολουθώ ότι έχουν στηθεί λαϊκά δικαστήρια και θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, ότι είμαι στη διάθεση των Αρχών.

Μάλιστα, ο κ. Λιγνάδης άφησε την κάρτα με το τηλέφωνο και τα στοιχεία του και επανέλαβε ότι εάν αποφασίσουν οι δικαστικές αρχές να εκδώσουν ένταλμα είναι στη διάθεσή τους. Λίγο αργότερα, αποχώρησε.

Νίκος Γεωργουλέας: «Ζητήσαμε αρμοδίως ενημέρωση»

Σε δήλωση προέβη ο δικηγόρος του κ. Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκος Γεωργουλέας, δήλωσε: “Ζητήσαμε αρμοδίως ενημέρωση από τις αρχές και λάβαμε την ενημέρωση από την Αστυνομία ότι μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν αναζητείται”.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:17