search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:39
MENU CLOSE

Για 6η μέρα χωρίς ρεύμα 400 νοικοκυριά – Συνεχίζονται οι εργασίες από τον ΔΕΔΔΗΕ

20.02.2021 19:38
Διακοπές ρεύματος: «Βουτιά» 75% στις επενδύσεις του ΔΕΔΔΗΕ τα χρόνια της κρίσης - Media

 

Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση των βλαβών στο Δίκτυο Μέσης Τάσης στα Βόρεια προάστια της Αθήνας και συνεχίζονται οι εργασίες των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ στο Δίκτυο Χαμηλής Τάσης και στις παροχές νοικοκυριών στις περιοχές Αγ. Στέφανος, Δροσιά, ‘Ανοιξη, Διόνυσος, Εκάλη και Κηφισιά.

Σύμφωνα με τον Διαχειριστή ο εκτιμώμενος αριθμός των νοικοκυριών που εξακολουθούν να παρουσιάζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης είναι λιγότερα από 400 και οι εργασίες των συνεργείων συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Σημειώνει ακόμη ότι η αποκατάσταση των ζημιών που έχουν απομείνει στο Δίκτυο της Χαμηλής Τάσης, απαιτούν εργασίες σε κάθε μια παροχή χωριστά.

Όσα νοικοκυριά εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με την Εταιρία τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:39