search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:19
MENU CLOSE

Mad Clip για τη σύλληψή του: Είμαι γκαζάκιας, μου αρέσει η μ@λ@κία (Video)

21.02.2021 11:44
Mad Clip για τη σύλληψή του: Είμαι γκαζάκιας, μου αρέσει η μ@λ@κία (Video) - Media

 

Bίντεο – απάντηση για την καταδίωξή του από αστυνομικούς έδωσε μέσω Instagram o Mad Clip. 

Όλα έγιναν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, που τον είδαν να παραβιάζει ερυθρό σηματοδότη, του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο. Εκείνος δεν το έπραξε με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη. 

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξής του, παραβίασε τέσσερα κόκκινα φανάρια κινούμενος με ταχύτητα με αυτοκίνητο ΙΧ Porche, μέχρι που οι αστυνομικοί τον εγκλώβισαν και τον συνέλαβαν. 

Αναφερόμενος στην καταδίωξη ο ίδιος ανέφερε: «Είμαι γκαζάκιας…μου αρέσει η μ@λ@κια να την κάνω…».

«Έτρεχα ναι… με κυνηγούσε το περιπολικό και επειδή το αυτοκίνητό μου είναι γρήγορο, ξέφυγα. Όταν βγήκα στην έξοδο του Ταύρου, έπεσα πάνω σε άνδρες της ΔΙ.Α.Σ. αλλά δεν θα ρίσκαρα να τρέχω στα στενά ώστε και το αυτοκίνητό μου να σπάσω αλλά και να βάλω σε κίνδυνο τη ζωή του κάθε πολίτη», παραδέχτηκε και περιέγραψε τι συνέβη μετά όταν «βγήκανε τα όπλα» και τον συνόδευσαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στο Αστυνομικό Τμήμα του Μοσχάτου. 

Διέψευσε ωστόσο πως πέρασε κόκκινα φανάρια και διερωτήθηκε: αν το είχα κάνει αυτό «δεν θα με πηγαίνανε αυτόφωρο στον Εισαγγελέα;», «δεν θα μου είχαν κατασχέσει το αυτοκίνητο;». 

Μάλιστα είπε πως σε κάποιους δεν αρέσει να λένε όσα λένε στα τραγούδια τους. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:18