search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:35
MENU CLOSE

Προς πώληση το διεθνές αμερικάνικο κανάλι CNN;

21.02.2021 11:54
Προς πώληση το διεθνές αμερικάνικο κανάλι CNN; - Media

 

Ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά ειδησεογραφικά δίκτυα του κόσμου, που μεσουρανούσε την τελευταία δεκαετία του 20ού αιώνα, βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο για την μελλοντική του πορεία.

Οι δηλώσεις των στελεχών της ιδιοκτήτριας εταιρείας Warner Media, σύμφωνα με τις οποίες το CNN βρίσκεται εκτός στρατηγικής του ομίλου για την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών ροής, δίνει τον τόνο για το μέλλον του καναλιού.

Μέχρι το τέλος του 2021 το κανάλι θα παραμείνει ως έχει, αλλά ήδη περιλαμβάνονται στα διεθνή ρεπορτάζ τα σενάρια για την πιθανή πώλησή του.

Ο επικεφαλής του CNN διαβεβαίωσε τους συντάκτες του ότι θα παραμείνει ως το τέλος του 2021, αλλά το μέλλον του δεν είναι βέβαιο, παρά τις θετικές αξιολογήσεις που έχει.

Η μητρική εταιρεία AT&T έχει δηλώσει πως θα μειώσει το χρέος των τουλάχιστον 150 δισ. δολαρίων και μια πιθανή πώληση του CNN εκτιμάται ότι μπορεί να αποφέρει τουλάχιστον 5,6 δισ. δολάρια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:34