search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:10
MENU CLOSE

Καιρός: Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας – Πού θα βρέξει (Χάρτες)

22.02.2021 06:39
Καιρός: Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας - Πού θα βρέξει (Χάρτες) - Media

 

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα, Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας αλλά και βόρειους ανέμους έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με το meteo, αναμένεται ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες μόνο νεφώσεις κατά τόπους. Ασθενείς σποραδικές βροχές τοπικού χαρακτήρα θα σημειωθούν στην Κρήτη. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -5 έως 12 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 0 έως 14, στη Θεσσαλία και στην Ανατολική Στερεά από 2 έως 16, στην Ήπειρο 1 έως 16, στη Δυτική Στερεά και στην Πελοπόννησο από 4 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 16, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 4 έως 15, στις Κυκλάδες από 8 έως 15, στα Δωδεκάνησα από 6 έως 16 και στην Κρήτη από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά στον Πατραϊκό έως 5 μποφόρ, όμως από το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με αραιές μόνο νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 και πρόσκαιρα κατά τόπους έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με αραιές μόνο νεφώσεις το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς.

Χάρτες: meteo

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:07