search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:14
MENU CLOSE

Δραστηριοποιείται η Αριστερή Πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ

12.10.2012 11:21

Πανελλαδική συνάντηση στελεχών διοργανώνει η Αριστερή Πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο «Τιτάνια», στις 10 π.μ. Όπως όλα δείχνουν, η συνάντηση σηματοδοτεί μια νέα πορεία της τάσης του ΠΑΣΟΚ, που μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα πιο σκληρές κόντρες με τη σημερινή ηγεσία.

 Πανελλαδική συνάντηση στελεχών διοργανώνει η Αριστερή Πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο «Τιτάνια», στις 10 π.μ. Όπως όλα δείχνουν, η συνάντηση σηματοδοτεί μια νέα πορεία της τάσης του ΠΑΣΟΚ, που μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα πιο σκληρές κόντρες με τη σημερινή ηγεσία. Και αυτό καθώς η ίδια επισημαίνει ότι τα στελέχη της Αριστερής Πρωτοβουλίας καλούνται να: «-Συζητήσουν για την πρόταση εξόδου από τη βίαιη φτωχοποίηση, την κοινωνική διάλυση και την τυφλή υποταγή στις επιλογές των δανειστών. -Να αντισταθούν στη συνεχιζόμενη πολιτική, ιδεολογική και οργανωτική απαξίωση του ΠΑΣΟΚ. -Να συμφωνήσουν στο αδιαπραγμάτευτο των αρχών και των οραμάτων για τα οποία στρατεύτηκαν στο ΠΑΣΟΚ. -Να οργανώσουν τη δύναμη ανατροπής της σημερινής κατάστασης». Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας, επισημαίνει ότι «δεν μπορούμε να παρακολουθούμε απαθείς την καταστροφική πορεία της παράταξης». Και τι θα κάνουν; Πρόταση μομφής στον πρόεδρο ενός κόμματος στο οποίο έχουν μείνει ο ίδιος, η παρέα του και κάποια μέλη της Αριστερής Πρωτοβουλίας…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00