search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:31
MENU CLOSE

Αρζόγλου – Στάνκογλου κατά Μενδώνη για Λιγνάδη: «Εκείνη τον διόρισε, έπρεπε να ξέρει»

22.02.2021 10:09
Αρζόγλου - Στάνκογλου κατά Μενδώνη για Λιγνάδη: «Εκείνη τον διόρισε, έπρεπε να ξέρει» - Media

 

Στην υπόθεση Λιγνάδη αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε το όλο θέμα από την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη αναφέρθηκαν ο Κώστας Αρζόγλου και ο Γιάννης Στάνκογλου, μιλώντας στο Mega. 

«Δεν ξέρει τη διαφορά μεταξύ υποκρισίας και υποκριτικής τέχνης;» αναρωτήθηκε ο Κώστας Αρζόγλου,  φανερά εκνευρισμένος με τις δηλώσεις της υπουργού, τις οποίες χαρακτήρισε προσβλητικές, ενώ από την πλευρά του, ο Γιάννης Στάνκογλου τόνισε ότι η υπουργός θα έπρεπε να γνωρίζει, καθώς εκείνη ήταν που διόρισε τον Δημήτρη Λιγνάδη στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του εθνικού θεάτρου χωρίς διαγωνισμό και χωρίς κριτήρια.

“Η αντίδρασή της ήταν πολύ καθυστερημένη και δεν είναι τυχαίο πως έκανε δηλώσεις αφότου έγιναν γνωστά αδικήματα που δεν έχουν παραγραφεί. Πρέπει να αποδοθούν ευθύνες και πως αν η Δικαιοσύνη κάνει αυτό που πρέπει, θα τεθούν νέες βάσεις και θεμέλια για το θέατρο” πρόσθεσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:31