search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:46
MENU CLOSE

Να βρεθεί, λοιπόν…

16.10.2012 14:23

Διαβάσαμε στο «Βήμα» ότι υπάρχει η σκέψη να πουληθεί το ιστορικό κτήριο της οδού Μπουμπουλίνας, στο οποίο στεγάζεται το υπουργείο Πολιτισμού εδώ και χρόνια.

Διαβάσαμε στο «Βήμα» ότι υπάρχει η σκέψη να πουληθεί το ιστορικό κτήριο της οδού Μπουμπουλίνας, στο οποίο στεγάζεται το υπουργείο Πολιτισμού εδώ και χρόνια. Από την αρχή που αγοράστηκε (επί υπουργίας Ντόρας Μπακογιάννη νομίζω) ήταν σαφές ότι δεν χωρούσε όλες τις υπηρεσίες του υπουργείου, οι οποίες στεγάζονται διάσπαρτες εδώ κι εκεί, και τα ενοίκιά τους κοστίζουν ένα κάρο λεφτά στο κράτος. Καιρός, λοιπόν, αν το αποφασίσουν τελικά, να βρουν ένα κατάλληλο κτήριο, που να ικανοποιεί τις πραγματικές ανάγκες του πολιτισμού, και όχι αποκλειστικώς αυτές των εργαζομένων, οι οποίοι βολεύονται να εργάζονται στο κέντρο. Αρκεί ο υπουργός να μην το πουλήσει απλώς για ένα κομμάτι (λέμε) ψωμί και να πληρώνουμε στο τέλος κι άλλα νοίκια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:44