search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:31
MENU CLOSE

Διαλύθηκαν μετά από 28 χρόνια οι Daft Punk (Video)

22.02.2021 17:45
Διαλύθηκαν μετά από 28 χρόνια οι Daft Punk (Video) - Media

 

Οι Daft Punk ένα από τα δημοφιλέστερα γκρουπ της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής ανακοίνωσε τη διάλυσή του μετά από 28 χρόνια καριέρας.

Πιστοί στον μυστηριώδη τρόπο με τον οποίο πάντα δρούσαν, οι Daft Punk προχώρησαν στην ανακοίνωση της διάλυσής τους μέσω ενός βίντεο με τον εύγλωττο τίτλο “Epilogue”.

To “ντούο” των Guy-Manuel de Homem-Christo και Thomas Bangalter άρχισε να δουλεύει μαζί με την επωνυμία Daft Punk στο Παρίσι το 1993, ως μέρος της γαλλικής house σκηνής.

Οι δύο μουσικοί έγιναν γνωστοί για τα περίεργα κράνη που φορούσαν, κρύβοντας τα πρόσωπά τους, και τη μυστηριώδη αύρα γύρω από το συγκρότημα (σπάνιες συνεντεύξεις, κλπ).

Το πρώτο τους album με τίτλο Homework το 1997, αποτέλεσε ορόσημο στη dance μουσική με τραγούδια όπως τα “Around the World” και “Da Funk”.

Ενώ τραγούδια όπως τα “One More Time” και “Harder, Better, Faster, Stronger”από τον δίσκο τους Discovery το 2001, τους καθιέρωσε ως παγκόσμιους superstars.

Το 2013, τo “Get Lucky” από το album Random Access Memory, πούλησε εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο, ενώ σάρωσε και στα βραβεία Grammy.

Photo credit: Fabio Venni/Wikipedia

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10