search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:25
MENU CLOSE

Ντόρα Μπακογιάννη: Επικοινωνιακό φάουλ από τη Λίνα Μενδώνη

22.02.2021 18:10
Ντόρα Μπακογιάννη: Επικοινωνιακό φάουλ από τη Λίνα Μενδώνη - Media

 

Για «επικοινωνιακό φάουλ» της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη έκανε λόγο η Ντόρα Μπακογιάννη.

Για το θέμα του χειρισμού της υπόθεσης από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε στο Mega πως «ένα πράγμα είναι βέβαιο ότι κανένας δεν γνώριζε την δράση του κ. Λιγνάδη εκτός από έναν στενό κύκλο. Όταν το άκουσα έπεσα από τα σύννεφα. Το να κατηγορεί κανένας την κυρία Μενδώνη ότι ήξερε ένα τέτοιο πράγμα είναι βλακώδες. Δεν είναι δυνατόν κανένας να σκεφτεί ότι μπορεί να είχε γνώση και να έχει διευθυντή τον κ. Λιγνάδη».

Ωστόσο, υπογράμμισε ότι «επικοινωνιακά δεν το χειρίστηκε καλά. Ούτε οι δηλώσεις ήταν σωστές».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αυτό που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα αφού προσπαθεί να το κομματικοποιήσει με άθλιο τρόπο. Είναι κρίμα και άδικο αυτό που κάνουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε υπουργό την κα Κονιόρδου μια εξαιρετική ηθοποιό. Μπορώ εγώ ποτέ να διανοηθώ ότι η κυρία Κονιόρδου ήξερε κάτι; Δεν θα το επέτρεπα στον εαυτό μου. Η κυρία Μενδώνη έπρεπε να περιμένει μια επώνυμη και έγγραφη καταγγελία. Αυτό και έκανε. Η γνώμη μου είναι ότι η κυρία Μενδώνη έχει προσφέρει πολλά στο υπουργείο Πολιτισμού».

«Έκανε επικοινωνιακό φάουλ. Αλλά ως προς την δράση της δεν μπορεί κανείς να της προσάψει κάτι» υπογράμμισε.

«Αποκρουστική υπόθεση» – «Πρέπει να κάνουμε προσαρμογές στο δίκαιο»

Επιπλέον, η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε για μια «αποκρουστικότατη υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας που ήρθε στο φως μετά τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου».

«Αυτό θα οδηγήσει τόσο τον κ. Λιγνάδη όσο και άλλους στην δικαιοσύνη. Το μήνυμα πρέπει να είναι ότι όλη η κοινωνία πρέπει αν είναι απέναντι σε τέτοιες πράξεις και ότι στηρίζει τα θύματα και είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει άλλα τέτοια φαινόμενα στο μέλλον. Θα χρειαστεί να κάνουμε προσαρμογές στο δίκαιο που έχουμε στην Ελλάδα και αυτές οι προσαρμογές πρέπει να γίνουν εν ψυχρώ. Στο θέμα βιασμών ανηλίκων και παραγραφής έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε» συμπλήρωσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:25