search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:57
MENU CLOSE

Στέφανος Χίος για «Μακελειό»: Είμαι δημοσιογράφος και όχι εκδότης – Δεν έχω ευθύνη

23.02.2021 08:43
Στέφανος Χίος για «Μακελειό»: Είμαι δημοσιογράφος και όχι εκδότης - Δεν έχω ευθύνη - Media

 

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων θα βρίσκεται σήμερα από το πρωί ο Στέφανος Χίος για να εκδικαστεί η υπόθεση του στα πλαίσια του αυτόφωρου.

Ο δημοσιογράφος συνελήφθη χθες Δευτέρα το μεσημέρι (22/2) και οδηγήθηκε στα γραφεία της Κρατικής Ασφάλειας, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, για το χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό».

Μάλιστα η εισαγγελία Πρωτοδικών είχε ζητήσει από το πρωί της Δευτέρας αυτόφωρη διαδικασίαhttps://www.topontiki.gr/article/428186/synelifthi-o-stefanos-hios η οποία αφορά το αδίκημα της παραβίασης του νόμου περί ασέμνων.

Σημειώνεται πως η εισαγγελία παρενέβη αυτεπάγγελτα.

«Είμαι δημοσιογράφος και όχι εκδότης της εφημερίδας»

Ο Στέφανος Χίος διώκεται για συνέργεια, διότι δεν είναι αυτός ο υπεύθυνος της εφημερίδας και της ιστοσελίδας «Μακελειό», της οποίας το πρωτοσέλιδο αλλά και το βίντεο που το διαφήμιζε, προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα. Ωστόσο ο δημοσιογράφος στην ανάκρισή του ανέφερε: Αρνούμαι ρητά τις κατηγορίες. Όσον αφορά το σημερινό φύλλο και τη σύλληψη μου και για το επίμαχο διαφημιστικό σποτ, έχω να δηλώσω τα εξής: Είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος και εργάζομαι στην πολιτική και σατυρική εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ». Σας προσκομίζω τη σύμβαση εργασίας μου. 

Στην ουσία ο δημοσιογράφος δηλώνει μόνο εργαζόμενος στην εφημερίδα και ότι δεν έχει σχέση ιδιοκτησίας με το μέσο – όπως ο δημοσιογραφικός κόσμος γνώριζε μέχρι και σήμερα. Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Χίος πρωταγωνιστεί σε όλα τα τηλεοπτικά σποτ της εφημερίδας αλλά έχει και διαδικτυακή εκπομπή με τον ίδιο τίτλο. 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50