search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:48
MENU CLOSE

Κυπριακά ΜΜΕ: Δεν κρύβεται στην Κύπρο ο δεύτερος ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό

23.02.2021 09:17
Κυπριακά ΜΜΕ: Δεν κρύβεται στην Κύπρο ο δεύτερος ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό - Media

«Δεν βρίσκεται στην Κύπρο» αναφέρουν τα κυπριακά ΜΜΕ για τον δεύτερο ηθοποιό, στενό φίλο και συνεργάτη του Δημήτρη Λιγνάδη, που κατηγορείται για βιασμό.

Οι φήμες που τον ήθελαν στην Κύπρο βασίζονταν στο γεγονός ότι πρωταγωνιστεί στην σειρά «8 λέξεις» που προβάλλεται στον Σκάι, τα γυρίσματα και η παραγωγή της οποίας γίνονται στο νησί.

Ωστόσο ο ηθοποιός έχει αποχωρήσει από το κάστ της σειράς από τον περασμένο Σεπτέμβριο και έχει επιστρέψει στην Αθήνα. Ο ίδιος πρωταγωνιστούσε και σε παλαιότερο σήριαλ των ίδιων κυπρίων παραγωγών, και συγκεκριμένα «Το τατουάζ», που είχε προβληθεί προ δύο ετών από τον Alpha.

Ο ηθοποιός που έχει φιλική σχέση με τον Δημήτρη Λιγνάδη και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί του αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 2006.

Οι εισαγγελικές αρχές, μετά τη μήνυση, έχουν διατάξει κατεπείγουσα έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθούν τα καταγγελλόμενα, έτσι ώστε να ασκηθούν ποινικές διώξεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εις βάρος του έχει κατατεθεί μήνυση από τον Δημήτρη Ανθη, ο οποίος έχει καταγγείλει βιασμό από τον 37χρονο, στην ηλικία των 22 ετών.

https://adsbydelema.com/www/delivery/avw.php?zoneid=1073Επιπλέον, ο ηθοποιός φέρεται να εμπλέκεται στην καταγγελία – σοκ του Νίκου Σ. ο οποίος είχε πει ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον Λιγνάδη με σιδερένιο αντικείμενο. Ο Νίκος Σ. είχε πει ότι εκείνο το βράδυ, στο σπίτι του Λιγνάδη ήταν ένας ακόμη νεαρός και ο Λιγνάδης τους είχε αναγκάσει να βρεθούν σεξουαλικά.

Ο Δημήτρης Άνθης κατήγγειλε επίσημα στις Αρχές ότι ο 37χρονος τον κακοποίησε σεξουαλικά τον Μάιο του 2006. Εκείνη την περίοδο ο φερόμενος ως θύτης αλλά και το θύμα ήταν 22 ετών.

Ο μηνυτής αναφέρει ότι η γνωριμία του με τον πολύ γνωστό ηθοποιό έγινε τυχαία σε ένα μπαρ στο κέντρο της Αθήνας. «Μου συστήθηκε ως σπουδαστής στο Εθνικό Θέατρο. Μου μιλούσε πολύ για τον εαυτό του αλλά και για τον «δάσκαλό» του Δημήτρη Λιγνάδη », επισημαίνει στη μήνυσή του ο καταγγέλλων ο οποίος στη συνέχεια επισημαίνει ότι αφού τελείωσαν τα ποτά τους ο πασίγνωστος ηθοποιός, του πρότεινε να πάνε στο σπίτι του στην περιοχή του Μεταξουργείου.

«Με το που έκλεισε την πόρτα ήταν σαν να μπήκε ο δαίμονας μέσα του. Με την άσκηση σωματικής βίας με ακινητοποίησε. Με άρπαξε από τον λαιμό και με έριξε κάτω. Εκείνος έπεσε από πάνω μου». Στη συνέχεια περιγράφει το φερόμενο ως θύμα τον βιασμό. «Ασέλγησε επάνω μου, με κατασπάραξε», αναφέρει στη μήνυσή του.

Όπως ξεκαθαρίζει ωστόσο ο δικηγόρος του 37χρονου ηθοποιού, Εμμανουήλ Ροδουσάκης, μιλώντας στο ethnos.gr, θεσμικά ακόμη δεν έχει κάποια ενημέρωση για την ουσία της καταγγελίας σε βάρος του εντολέα του. Και γι’ αυτό η πλευρά του 37χρονου ηθοποιού περιμένει στο πλαίσιο της διαδικασίας να κληθεί, να λάβει γνώση και στη συνέχεια να τοποθετηθεί.

Στο ερώτημα αν ο 37χρονος ηθοποιός βρίσκεται μόνιμα στην Κύπρο, ο συνήγορος υπεράσπισής του είναι κατηγορηματικός: «Δεν ισχύει ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Κύπρο. Είναι κάτι που το διαψεύδω κατηγορηματικά. Μάλιστα, πριν από λίγο ήταν στο γραφείο και μιλούσαμε για την υπόθεση».

«Σε σχέση με την υπόθεση του κ. Λιγνάδη δεν έχω καμία ιδέα. Μόνο ό,τι μαθαίνω από τα ΜΜΕ», τονίζει ο συνήγορος του 37χρονου ηθοποιού.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πελάτης του επικοινώνησε με τον δικηγόρο του, τον οποίο και ενημέρωσε για τις καταγγελίες και τις αναφορές στο όνομά του που κυκλοφορούν, ο ίδιος ο κ. Ροδουσάκης επικοινώνησε με το γραφείο του Εισαγγελέα και τον ενημέρωσαν ότι έχει διαταχθεί προανακριτική εξέταση.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:47