06/03/2021 19:07:38

Παράγοντας του ΣΕΗ: «Συστήνω στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη ψυχραιμία» (Video)

Παράγοντας του ΣΕΗ: «Συστήνω στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη ψυχραιμία» (Video) - Media

 

Θέση για την επιστολή που έστειλε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης  στο ΣΕΗ πήρε το μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Αλέξανδρος Ζαχαρέας, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Έχω να συστήσω στον συνάδελφό μου τον Κωνσταντίνο ψυχραιμία. Όπως όλοι ξέρουμε το ΣΕΗ είναι ένα συλλογικό όργανο, το οποίο οφείλει να υπερασπίζεται τα 5.000 μέλη του. Αν θέλει ο Κωνσταντίνος, αν πιστεύει ότι φωτογραφήθηκε και στοχοποιήθηκε μπορεί κάλλιστα να απευθυνθεί στο Σωματείο να το συζητήσουμε.

Δεν είναι ανάγκη να μπαίνουμε σε πόλεμο ανακοινώσεων. Αλλά, παρόλα αυτά, αν θέλει να το κάνουμε έτσι, ας περιμένει την επόμενη ανακοίνωσή μας. Έχουμε διοικητικό συμβούλιο σήμερα το απόγευμα θα απαντήσουμε. Αλλά συνιστώ ψυχραιμία.

Δεν υπήρχε καμία τέτοια πρόθεση, να μπει στο κάδρο. Ο καθένας αυτά που συμβαίνουν τα μεταφράζει με το δικό του προσωπικό κώδικα. Εμείς δεν είχαμε καμία πρόθεση να θίξουμε τον Κωνσταντίνο. Δεν θα το αφήσουμε έτσι, έχουμε συνεδρίαση το απόγευμα και θα απαντήσουμε στον Κωνσταντίνο. Η πόρτα του σωματείου είναι ανοιχτή και μπορεί να έρθει να τα συζητήσουμε. Το ΣΕΗ είναι θεσμικό όργανο» είπε χαρακτηριστικά, με τον Άρη Λάσκο, Γ.Γ. του Σωματείου Ηθοποιών να προσθέτει:

«Έχουμε λάβει γνώση, ακούμε αυτό που γράφει ο κύριος Μαρκουλάκης. Θα περάσει από το διοικητικό συμβούλιο και ανάλογη θα είναι η απάντησή μας με ανακοίνωση». 

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έστειλε την εν λόγω επιστολή, καθώς έκρινε ότι το Σωματείο τον "φωτογράφησε" στην επίσημη ανακοίνωσή του, που εξέδωσε το Σάββατο

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.