search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:11
MENU CLOSE

H μεγάλη αλλαγή της Ντέμι Λοβάτο (Photo | Video)

23.02.2021 16:44
H μεγάλη αλλαγή της Ντέμι Λοβάτο (Photo | Video) - Media

 

Η Ντέμι Λοβάτο λέει ότι τα νέα κοντά μαλλιά της την κάνουν να αισθάνεται «ελεύθερη».

Η Ντέμι Λοβάτο μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες με τους θαυμαστές της , στις οποίες ποζάρει με το νέο της κούρεμα και χρώμα στα μαλλιά, ενώ ανακοίνωσε πως έτσι θα εμφανιστεί στο The Ellen DeGeneres Show.

Η 28χρονη επέστρεψε στο προσκήνιο με το ντοκιμαντέρ της «Demi Lovato: Dancing With The Devil».

Σε αυτό, περιγράφει την σχεδόν μοιραία υπερδοσολογία του 2018 και το επακόλουθο ταξίδι της στην ηρεμία.

Στο σόου της DeGeneres τη Δευτέρα, εξήγησε πώς αισθάνεται πιο ελεύθερη και αυθεντική από τότε που έκοψε τα μαλλιά της.

«Αισθάνομαι ότι συνήθιζα να κρύβομαι πίσω από τα μαλλιά μου», είπε η Lovato, η οποία ομολόγησε ότι συνήθιζε να καλύπτει το σώμα της με τα μακριά μαλλιά της, ενώ αγωνιζόταν με διατροφικές διαταραχές.

«Όταν άρχισα να κάνω όλη αυτή τη δουλειά στον εαυτό μου, σκέφτηκα “τι είναι κάτι που έχω κρατήσει σε όλη μου τη ζωή που πρέπει να αφήσω;”» εξήγησε για την απόφασή της να αλλάξει το κούρεμα και το στυλ της.

«Είμαι στην ένατη ζωή μου»

Η Λοβάτο είπε επίσης ότι ελπίζει ότι το ντοκιμαντέρ της θα βοηθήσει τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν ότι μπορούν να ξεπεράσουν τους «βαθύτερους, σκοτεινότερους αγώνες τους».

«Ήθελα απλώς να πω στον κόσμο, “Γεια, συνέβη αυτό, έτσι το ξεπέρασα, και ελπίζω ότι αυτό μπορεί να σας βοηθήσει”»εξήγησε. «Επειδή αυτό το ταξίδι ήταν μια τόσο άγρια βόλτα, αλλά έχω μάθει τόσα πολλά και ανυπομονώ να τα μοιραστώ με τον κόσμο», πρόσθεσε.

Καθώς συνέχισε να σκέφτεται το περιστατικό που άλλαξε τη ζωή και το αποτέλεσμα που συνέχισε να έχει για τον εαυτό της, τους φίλους και την οικογένειά της, η Lovato συνέκρινε την ανθεκτικότητά της με αυτήν μιας γάτας με εννέα ζωές. «Είχα πολλές ζωές, όπως η γάτα μου. Ξέρεις, είμαι στην ένατη ζωή μου», τόνισε. «Είμαι έτοιμη να επιστρέψω στο να κάνω αυτό που μου αρέσει, που είναι η μουσική», κατέληξε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:11