search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:42
MENU CLOSE

Νέα καταγγελία βιασμού για ηθοποιό: «Αν μιλήσεις, θα σε καταστρέψω»

23.02.2021 20:29
Νέα καταγγελία βιασμού για ηθοποιό: «Αν μιλήσεις, θα σε καταστρέψω» - Media

 

Η μία μετά την άλλη γίνονται γνωστές οι καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης στον χώρο του θεάτρου.

Ακόμη μία καταγγελία ήρθε να προστεθεί στη μεγάλη λίστα των τελευταίων ημερών.

Ο δικηγόρος Αλέξανδρος Μίντζια αποκάλυψε στον ΣΚΑΪ ότι άτομο, του οποίου το όνομα έχει ήδη ακουστεί αρκετά το τελευταίο διάστημα για αδικήματα σεξουαλικής παρενοχλήσεων, φέρεται να βίασε ηθοποιό.

«Αυτός ο άνθρωπος έχει ακουστεί αρκετά αυτήν την περίοδο για παρόμοια αδικήματα σεξουαλικής παρενόχλησης και η καταγγέλουσα είναι αρκετά γνωστή και μέχρι πριν κάποια χρόνια στην επικαιρότητα… Πλέον ζει στο εξωτερικό και μου περιέγραψε την κατάστασή της…» είπε ο δικηγόρος.

«Τότε ανερχόμενη δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον συγκεκριμένο ηθοποιό και σκηνοθέτη για να της προτείνει συνεργασία για θεατρικό έργο. Την κάλεσε στο σπίτι του, αν κι ο ίδιος είναι παντρεμένος, θεώρησε ότι δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό γιατί ήταν μέρα μεσημέρι» πρόσθεσε.

«Aν μιλήσεις οπουδήποτε θα σε καταστρέψω»

Στη συνέχεια, μόλις εισήλθε στον χώρο του και μετά από 20 λεπτά συζήτησης για την δουλειά, πέρασε την συζήτηση σε πιο προσωπικά ζητήματα με την ηθοποιό να αντιδρά και να θέλει να αποχωρήσει από τον χώρο αλλά της είχε κλειδώσει την πόρτα.

«Δυστυχώς μιλάμε για μια υπόθεση βιασμού, όπου η ίδια αντιδρούσε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Δεν είχε την δύναμη να το αποφύγει. Αφού ολοκληρώθηκε η πράξη και την έδιωξε, της είπε “αν μιλήσεις οπουδήποτε θα σε καταστρέψω”… Δεν της ήταν εύκολο να το πει σε δικούς της ανθρώπους κι είχε ντροπή κι ενοχή… Έχει γίνει ήδη η καταγγελία» κατέληξε ο δικηγόρος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:41