search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:17
MENU CLOSE

Υπόθεση Λιγνάδη: Στο πειθαρχικό του ΔΣΑ για εξηγήσεις Κούγιας και Βλάχος

24.02.2021 16:02
Υπόθεση Λιγνάδη: Στο πειθαρχικό του ΔΣΑ για εξηγήσεις Κούγιας και Βλάχος - Media

 

Από το πειθαρχικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) κλήθηκαν να παράσχουν εξηγήσεις οι δικηγόροι Αλέξης Κούγιας και Γιάννης Βλάχος για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ειδικότερα, κατατέθηκαν τρεις αναφορές από δικηγόρους που δεν εμπλέκονται στην υπόθεση Λιγνάδη στον Δικηγορικό Σύλλογο, αναφορεικά με τις δηλώσεις των δύο γνωστών δικηγόρων.

Ενεργοποιήθηκε η πειθαρχική διαδικασία και το πειθαρχικό συμβούλιο του ΔΣΑ κάλεσε σε εξηγήσεις τον Αλέξη Κούγια για τις δηλώσεις που έχει κάνει σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και τον Γιάννη Βλάχο για δημοσιοποίηση του περιεχομένου δικογραφίας, η οποία αφορά στην ίδια υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Κούγιας έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη και ο Γιάννης Βλάχος έχει εντολέα του μηνυτή του Δημήτρη Λιγνάδη.

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΔΣΑ μετά τις εξηγήσεις θα αποφασίσει εάν θα ασκήσει ή όχι πειθαρχικές διώξεις σε βάρος τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:16