search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:24
MENU CLOSE

Αγγελική Ηλιάδη: «Με πέταξε στο κρεβάτι – Τον έγδαρα στο πρόσωπο» (Video)

25.02.2021 08:08
Αγγελική Ηλιάδη: «Με πέταξε στο κρεβάτι - Τον έγδαρα στο πρόσωπο» (Video) - Media

 

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα”  ήταν η Αγγελική Ηλιάδη, το βράδυ της Τετάρτης, αναφερόμενη -μεταξύ άλλων-  στην πρόσφατη περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media για την εμφανισή της και τις πλαστικές επεμβάσεις.

Αναφορικά με τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης, η τραγουδίστρια αποκαλύπτει ότι έχει βιώσει αντίστοιχο περιστατικό στην εργασία της, με την ίδια να αντιδρά επιθετικά. 

“Πέρασα δύσκολα με τον κορωνοϊό – Είχα 20 μέρες πυρετό”
«Ήταν ότι χειρότερο μου έχει συμβεί. 14 μέρες πέρασαν και ήμουν ξανά θετική. Και 25 μέρες ξανά θετική. Είχα 20 μέρες πυρετό. Για ένα μήνα ήμουν θετική. Δεν πατούσε κανένας σπίτι. Τα παιδιά μου τα είδα λίγο πριν πάνε σχολείο. Είχα πέσει σε κατάθλιψη. Κοιμόμουν τη μέρα και το βράδυ έβλεπα netlix.

Ένιωθα εξαντλημένη. Φοβήθηκα γιατί δεν ήξερα πως θα αντιδράσει ο οργανισμός μου» είπε για τον τρόπο που βίωσε η ίδια τον κορωνοϊό, ενώ αποκαλύπτει πώς αντιδρά όταν followers της τη σχολιάζουν αρνητικά:

«Έκανα μια θεραπεία στα μάτια για τους μαύρους κύκλους στο γιατρό μου και πρήστηκα. Δεν έκανα πλαστική επέμβαση. Έβαλα τη φωτογραφία στο Ιnstagram. Και κάποια κυρία έβγαλε τα δικά της συμπεράσματα… Είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι σου επιτίθεται από το πουθενά.

Με βγάζει από τα ρούχα μου το ψέμα και η αγένεια. Είμαι 43 και τα έχω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Μεγαλώνω όμορφα. Αν δεν μου αρέσει κάτι θα το διορθώσω. Δεν μου άρεσαν τα φρύδια μου έκανα τατουάζ. Δεν μου άρεσε που είχα πάρει κιλά, έκανα δίαιτα, τα έχασα».

“Με έριξε στο κρεβάτι, του έγδαρα το πρόσωπο”
Με αφορμή τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, η τραγουδίστρια μοιράστηκε τη δική της εμεπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης. 

«Είχα αντιδράσει πολύ “ωραία” στη σεξουαλική παρενόχληση. Εγώ είχα θάρρος και θράσος. Με πήγε και με κλείδωσε σε μια γκαρσονιέρα και με πέταξε στο κρεβάτι. Εγώ τον έγδαρα στο πρόσωπο. Ήταν ο παραγωγός μου. Μόλις είχα υπογράψει με την εταιρία τη δισκογραφική. Πήγα στο διευθυντή και τα είπα όλα ουρλιάζοντας και αυτός ο άνθρωπος απομακρύνθηκε και δεν ξαναδούλεψε στη δουλειά» τόνισε. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15