search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:43
MENU CLOSE

«Τέλος» το Καφέ της Χαράς για την Τζόυς Ευείδη

25.02.2021 10:10
«Τέλος» το Καφέ της Χαράς για την Τζόυς Ευείδη - Media

Δεκαέξι χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του σήριαλ της Άννας Χατζησοφιά και του Χάρη Ρώμα επέστρεψε δυναμικά με όλο το καστ των ηθοποιών, να είναι παρών.

Η σειρά του ΑΝΤ1 που είχε κάνει πάταγο και στο παρελθόν, αποκτώντας φανατικούς τηλεθεατές, πρόκειται να ολοκληρωθεί φέτος.

Η Άννα Χατζησοφιά έγραψε ένα sequel του «Καφέ της Χαράς», το οποίο φαίνεται πως θα τελειώσει σύντομα.

Οι ιστορίες και οι απορίες του κοινού για την σχέση της «Χαράς» και του «Περίανδρου», της «Βάλιας» και του «Μανωλάκη» αλλά και όλου του χωριού, δεν θα μείνουν αναπάντητα.

Η τηλεοπτική «Σταυρούλα», που την υποδύεται η Τζόυς Ευείδη, έκανε το τελευταίο της γύρισμα στο θρυλικό «Κολοκοτρωνίτσι» και μοιράστηκε μια φωτογραφία και ένα όμορφο μήνυμα με τους φίλους της στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Όταν γίνεται το τελευταίο γύρισμα και κάνεις ραπ χώρου η στεναχώρια είναι πολύ μεγάλη, μόλις μας αποχαιρέτησε το ιστορικό καφενείο του Σταύρακα πρώην Φατσέα, σνιφ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:43