search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:10
MENU CLOSE

HΠΑ: Άνδρας έκοψε το μόριο του εραστή της γυναίκας του και το πήρε μαζί του (Photos)

25.02.2021 11:25
HΠΑ: Άνδρας έκοψε το μόριο του εραστή της γυναίκας του και το πήρε μαζί του (Photos) - Media

Όχι μόνο ακρωτηρίασε τον εραστή της γυναίκας του, αλλά πήρε και το ακρωτηριασμένο μέλος μαζί του ώστε να μην υπάρχει χειρουργικής επανόρθωσης

Αντιμέτωπος με ποινή κάθειρξης 30 ετών είναι ο Άλεξ Μπονίλα, ένας 51χρονος άνδρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ που κάθεται σήμερα στο εδώλιο του κατηγορουμένου για ένα φρικτό έγκλημα που φέρεται να διέπραξε τον Ιούλιο του 2019.

Ο εργαζόμενος σε μονάδα παραγωγής γαλακτοκομικών και πατέρας πέντε παιδιών κατηγορείται ότι στις 14 Ιουλίου του 2019 εισέβαλε στο σπίτι του εραστή της γυναίκας του, τον έδεσε στην κρεβατοκάμαρα και, στη συνέχεια, χρησιμοποίησε ένα ψαλίδι για να κόψει μεγάλο μέρος του πέους του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, πληροφορίες της οποίας αναδημοσιεύει το Πρώτο Θέμα, ο Μπονίλα πρόκειται να εμφανιστεί στο δικαστήριο της κομητείας Γκίλκρεστ, οπου αναμένεται να δηλώσει ένοχος για τις βαριές κατηγορίες που τον βαραίνουν, και περιλαμβάνουν εκείνες της απαγωγής και της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης με φονικό όπλο.

Όπως εξηγεί η βρετανική εφημερίδα, το αιματηρό περιστατικό εκτυλίχθηκε περίπου δυο μήνες αφότου ο Μπονίλα έκανε τσακωτή τη γυναίκα του να κάνει σεξ με τον παντρεμένο γείτονά τους και οικογενειακό φίλο, την ώρα που υποτίθεται ότι έκανε baby sitting στα δυο του παιδιά.

Την συγκεκριμένη μέρα, ο Μπονίλα πρόσεξε ότι ο γείτονάς τους (με τον οποίο είχαν διακόψει φυσικά κάθε σχέση) έριχνε ματιές προς το σπίτι του και αποφάσισε να πάει να του μιλήσει.

Ο Μπονίλα ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του ότι την ώρα που μιλούσαν στην κρεβατοκάμαρα, είπε στον ερωτικό του αντίζηλο ότι «πρέπει να μείνει μακριά από τη γυναίκα του και να την αφήσει ήσυχη», κάτι που εξόργισε τον 31χρονο και του επιτέθηκε.

«Ο κατηγορούμενος είπε ότι θόλωσε το μυαλό του και ότι δεν θυμάται τίποτα από εκείνο το σημείο και πέρα, μέχρι τη σύλληψή του στον χώρο εργασίας του», αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα.

Η κατάθεση όμως του θύματος αφηγείται μια πολύ διαφορετική ιστορία. Σύμφωνα με τον ακρωτηριασμένο άνδρα, ο Μπονίλα εισέβαλε εκείνο το πρωί χωρίς άδεια σπίτι του, ενώ εκείνος έφτιαχνε πρωϊνό για τις δύο κόρες του.

«Θα σου δώσω κάτι να θυμάσαι για όλη σου τη ζωή»

Απειλώντας τον με όπλο, ο Μπονίλα τον οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα και έκλεισε την πόρτα πίσω τους. Στη συνέχεια, ανάγκασε το θύμα να καθίσει στο κρεβάτι σημαδεύοντάς τον στο κεφάλι. Έπειτα έβγαλε έναν μεταλλικό σωλήνα από το παντελόνι του και είπε ότι θα του έσπαγε όλα τα κόκκαλα «για όλα τα ψέματα που του είχε πει».

Το θύμα έπεσε στα γόνατα και ικέτεψε τον Μπονίλα να μην τον σκοτώσει. Τότε ο 51χρονος έδεσε τα χέρια του 32χρονου πίσω απο την πλάτη του και του είπε «Δεν θα πεθάνεις, αλλά σήμερα θα σου δώσω κάτι να θυμάσαι για όλη σου τη ζωή».

Κατόπιν, ο Μπονίλα είπε στο θύμα να σηκωθεί και του κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο. Ο 32χρονος ρώτησε πανικόβλητος τι θα του κάνει και ο Μπονίλα φέρεται να είπε: «Αυτό ειναι φυσιολογικό. Δεν θα πεθάνεις σήμερα».

Στη συνέχεια, αφού έβαλε ένα ζευγάρι γάντια και έδεσε ένα λαστιχάκι στη βάση του πέους του γείτονά του, έβγαλε ένα ψαλίδι από την τσέπη του και είπε στον 32χρονο:

«Αυτό είναι για όλες τις γυναίκες με τις οποίες έκανες δεσμό». Τότε ακινητοποίησε το θύμα του και άρχισε να κόβει το μόριο του θύματός του.

«Αν προσπαθήσεις να καλέσεις την αστυνομία θα βγω σε δυο μήνες και θα γυρίσω να ολοκληρώσω τη δουλειά», φέρεται να είπε ο Μπονίλα στο ακρωτηριασμένο θύμα του, προτού ανοίξει την πόρτα και φύγει, παίρνοντας μαζί του τα 2/3 του πέους του 32χρονου.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον Μπονίλα μερικές ώρες αργότερα στην μονάδα παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων όπου εργαζόταν και τον συνέλαβαν. Το κομμένο μόριο του θύματος δεν βρέθηκε ποτέ.

Ο 51χρονος βρίσκεται στη φυλακή από τον Ιούλιο του 2019. Σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου, μετά την σοκαριστική επίθεση το θύμα δεν μπορεί ούτε να ουρήσει φυσιολογικά, ούτε να έχει κανονικές σεξουαλικές σχέσεις με τη σύζυγό του, με την οποία έχουν μαζί δύο παιδιά.

Οι εισαγγελείς πρόκειται να ζητήσουν από τον δικαστή να επιβάλλει την ανώτατη προβλεπόμενη ποινή στον Μπονίλα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:10